Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am deschis acest topic pentru ca am vazut ca multi dintre voi aveti diferite nedumeriri in legatura cu unele chestii mai mult sau mai putin interesante/importante. Presupun ca nu este nevoie chiar de cate un topic pentru fiecare dintre aceste probleme, care, dupa rezolvarea problemei respective sa fie inchis sau sters.
Asa ca, va rog frumos, postati aici problemele de orice fel care nu se regasesc in celelalte topicuri destinate
Topic temporar: mesajele se sterg dupa o perioada
Edited by mosul at 06-01-2007, 12:21
NU POSTATI AICI daca mai exista topic(uri) pe tema respectiva. Nu postati aici intrebari ce ar putea genera subdiscutii. Mai bine deschideti un topic nou.
cine ma ajuta cu un tutorial pt "Conectarea la internet cu ajutorul modemului unui telefon" ? De fapt pe mine ma intereseaza acea setare pt modem...ceva de genu at+cgdcont....si nu mai stiu cum. Era acum cateva zile in Knowledge Base...dar au aparut alte tutoriale si nu le mai pot vedea pe celelalte mai vechi cu telefonul.
16 august 2008, 10:44:26 • actualizat 16 august 2008, 11:04:55 (1 ori)
Probabil sau scurtcircuitat in momentul cand am varsat apa, pentru ca circuitele sunt inegrite putin si tastele alea nu mai functioneaza Am gasit circuitul 'puscat' pe o portiune de 1mm, iar cele 7 taste de pe el sunt moarte. Se mai poate repara?
16 august 2008, 11:00:41 • actualizat 16 august 2008, 11:03:00 (2 ori)
Stergele apoi, usucale cu un feon, cam, de la aprox 15cm departare, usuca si telefonul. Ps: nu il mai alimenta cel putin o ora, cu nici un fer de sursa de curen. Si apoi vezi dac sunt oxidate lamelele de contact, intre tastatura si tel, apoi stergele cu ceva oleac mai aspru, dupa care, mai intindele putin cu o penseta ceva. Ne auzim peste o ora retine: timp de o ora nu il mai alimenta de loc, apoi il asamblezi. ;-)
virus eu vb de tastatura de la PC, e LG si aproape noua. Am zis ca e intrerupt un circuit, si mai mult ca sigur trebuie sa ma pregatesc pt una noua
Pai, ce e asa d greu? Cu un pistol de lipit si refaci continuitatea. Dar in caz asta sper ca nu ai ars portul tastaturii dp placa de baza a pc.ului. Scuze pt neatentie
Am instalat driver pt blue tooth pe Pc si mi.a dat ceva d genul "windows not pas tert compatibiliti" ceva d genu. Am windous instaler 3.1 si net framewark 2.0 instalate. Transferul de date, dintre pc si tel merge. Bun. Dar, ce vreau eu sa fac: sa creez o conexiume pt net intre pc si tel pt a ma conecta la net. "the bluetooth device not found" asta zice doar la ac tip de ccnecsiune. Cum pot rezolva acdasta problema setarile net in pc sunt facute corect,brouzerul e opera 8.65. Ce pot sa fac?