Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
24 august 2011, 19:39:37 • actualizat 24 august 2011, 19:47:07 (1 ori)
La 667 sunt memoriile sau cea mai slaba dintre ele. Daca vrei sa vezi cat suporta blaca de baza, te uiti in manualul acesteia. In general, poti lua memorii mai rapide, insa vor merge tot la frecventa suportata de placa.
ov1d1u 24-08-2011 16:30:20
ma intreb cum sunt legati pinii aia... sa nu fie pusi cumva in scurt si sa te alegi si cu placa de baza bushita dupa paguba cu procesorul oricum faza e monumentala, mai ales bietul ala de pe forum care a asteptat 10 zile sa-i vina pachetul
Dupa ce au vazut "coolerul" si "manualul" cu foi albe, nu cred ca a riscat nimeni sa bage gunoiul ala in PC.
25 august 2011, 00:01:06 • actualizat 25 august 2011, 00:02:50 (1 ori)
Mare chestie, am pierdut 30lei din greseli invata omul @tzapu numai trage concluzi pripite despre oamenii care nu i-ai cunoscut in viata ta. Uite asa incep certurile pe forum asta, dar evit comentarii aiurea ca tine.
salut....unde gasesc si eu,,,sau un magazin dedicat,,sau un site sa fac rost ,bineinteles din Romania...sau Bacau,, de instalatia din clip...ca vreau sa-mi trag asa ceva in casa
cine ma poate ajuta si pe mine..am o problema cu telefonul meu xperia x 10i mini...il am de 1 an si acu mi se inchide singur si nu se mai aprinde...e ca un fel de restart ..se aprinde si imi apare doar logo de aprindere sony ericsson si se stinge si iar se aprinde si tot asa...ma poate ajuta cineva?
Postez aici deoarece nu am gasit alt topic mai bun unde sa pun o intrebare. Din toamna voi locui in Suceava. Va trebui sa fac un contract la un provider de internet eventual si telefonie. Ce provider imi recomandati? Care ar fi mai bun? Eu m-am gandit la RCS/RDS. Poate cunoasteti provideri mai buni(nu vreau s-aud de Romtelecom ) ). Va multumesc anticipat.
RDS-ul e rege in Suceava iar din cate am auzit e cea mai buna solutie. De la toamna cred ca trec si eu pe RDS, asta daca reusim sa ii convingem sa traga un cablu in internatul in care voi sta...
31 august 2011, 23:16:01 • actualizat 31 august 2011, 23:16:39 (1 ori)
De ce e asa scump internetul oferit via Satelit? M-am uitat pe unele oferte sare de 100€ pe luna. Traficul limitat undeva la 2GB. Cine-i nebun sa-si ia asa ceva?
Cei care au yachturi si nave, pt ca in larg nu ai alta solutie. Mai sunt si cei care traiesc pe varf de munte si n-au alta varianta. Pretul normal ca e mare, costa ceva sa lansezi un satelit pe orbita pt asta sau sa inchiriezi semnal de la unul.
Si ce poti face cu 2Gb pe varf de munte? hai ca la nave mai inteleg ...dar pentru uz casnic mi se pare aiurea. plus ca trebuie sa-ti cumperi si echipamentul de receptie
04 septembrie 2011, 18:22:49 • actualizat 04 septembrie 2011, 18:29:24 (1 ori)
cum dezactivez intrebarile de securitate pentru platforma Symbian? Am gasit un tutorial pe net nu m-a ajutat deloc,am pus fisierele unde trebuie? #/file.php?id=654907 cand dau apply nu se activeaza #/file.php?id=654924 la fel am facut si in E: