Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Chat-ul: http://mobilewave.ro/forum/chat.php?room=ro Ms, intre timp l-am gasit, insa nu stiu daca nu ar fii mai bine sa pui un link si intr-un loc mai accesibil, nu doar acolo pentru chat, la fel si in cazul optiunii de a vedea topicurile cu mesaje noi de la ultima vizita.
P.S. Vezi ca la chat ramane scris dupa ce apas trimite, usor se poate face flod asa.
17 iulie 2007, 06:31:45 • actualizat 17 iulie 2007, 06:39:13 (1 ori)
Arata foarte bine, dar am o nelamurire. La xHTML Extended de ce nu mai apare in chenar albastru citatul unui mesaj ? (un lucru util pentru a iesi in evidenta esenta unui mesaj, etc.) Si ce inseamna steluta din fata unui nume ? Observ ca acum se vad 15 mesaje pe o pagina in xHTML E.
17 iulie 2007, 06:41:48 • actualizat 17 iulie 2007, 06:45:35 (2 ori)
Buna treaba ati facut! In vers.Xhtml Dupa ce am trimis un mesaj intr-un topic apare "_REDX_Info: Mesajul tau a fost adaugat." Vorba lui Claudiu,mesajul citat sa apara cum era inainte,adica sa se cunoasca care e citat. @Claudiu,Daca este * in dreptul la nick inseamna ca e online.
17 iulie 2007, 07:00:32 • actualizat 17 iulie 2007, 07:05:08 (1 ori)
la mini ghid cand intru la smiles imi da Warning : Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobilew/public_html/forum/minihelp.php on line 216 si in versiunea wml nu introduceti optiunile modifica mesaj si citat ?