Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Tocmai ce a fost lansata noua fata a sitului MobileWave. Modificarile mari se simt in versiunea HTML accesibila de pe PC.
Situl se vede cel mai bine cu Firefox.
..Sper sa va placa
Edit: Multumiri celor ce au testat versiunea alpha: bunelu, IP-XCENTRIC, Geeo, N-ter, modoran, Marius, Dany_boy, unikull, SeriousSam. (sper sa nu fii uitat pe nimeni)
Se pare ca sunt primul utilizator al noii interfete se vede ca e mai avansata, mai avansata chiar si decat cea de la invision. Prima data cand am vazut ca se incarca site-ul in alta culoare chiar m-am speriat, am crezu ca si-a bagat cineva coada. Felicitari DSF.
Chiar arata mai bine mobilewave acum,am intrat mai devreme pe firefox si nu se mai incarcau paginile asa fragmentat ca pana acum.Un alt plus si pe opera mini,mi-a placut foarte mult chestia de dupa login cu upgrade your browser to firefox.Postul asta il scriu de pe sagem myx 5-2 si se vede foarte bine.Singura problema care am avut-o a fost la logare acu vreo jumatate de ora,imi dadea ceva cu "array function.php...etc" dar acum vad ca nu mai e nici o problema.In concluzie,felicitari!:D