Sal
eu nu observ nici o schimbare
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ce parere aveti despre noul MobileWave?
4 389 vizualizări
245 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Ce parere aveti despre noul MobileWave?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri

Cred ca titlul topicului se refera mai degraba la niste schimbari care au avut timp cu ceva mai mult timp in urma. Desigur ca si in momentul de fata se produc anumite schimbari in cadrul site-ului, insa acestea privesc componenta umana a site-ului (userii).

La inceput ? Asemanator mottoului " Incepturile au un farmec aparte " . Acum ? Desi ne dusmanim unii dintre noi , ne ajutam . Eu unu am fost ajutat si de cel mai mare dusman al meu , whiteboy . Sa imi traiti baieti , oricand ma pot baza pe voi
.

MW Addicted
1961 mesaje
din 21/04/2007
6 aprecieri
02 ianuarie 2010, 09:23:45
nu exista dusmanie pe net bre.
chiar atat de tare va afecteaza chestia asta? pai daca tu azi ma injuri pe aici si maine ceri ajutor intr-o problema crezi ca nu te ajut daca stiu?
crezi ca pun la inima toate prostiile?
e virtual,baga la bibilica.

MW Addicted
3959 mesaje
din 05/08/2008
88 aprecieri

E ok. forumul. Ce ma deranjeaza e rediroctionarea. Nu e reusita. Avind si wml,xhtml,ar fi mai reusit sa poate fi alese si de pe partea PC.Nu-mi recunoaste blokia 9300,si primesc html,trebuie sa scriu manual/index.xhtml. Daca vin cu firefox cu user agent rescris,primesc wml

Acces restricționat
57 mesaje
din 02/01/2010
02 ianuarie 2010, 17:15:32
Intri in my menu si selectezi cum doresti .
Da , cu tine Cipri ma inteleg . Dar cu ungurul , cu rockerul , si cu italianu nu ma inteleg . Astia sunt rai ai naibi x(
Da , cu tine Cipri ma inteleg . Dar cu ungurul , cu rockerul , si cu italianu nu ma inteleg . Astia sunt rai ai naibi x(
Înapoi la Administrative
cine e aici?