Care este asemanarea dintre o femeie si un laptop? R: Amandoua risipesc cate ceva.
intrebare: La cine a aparut prima data masturbarea,la femei sau la barbati? raspuns: La barbati pentru ca e manuala, iar la femei mai tirziu pentru ca este digitala
un politist alerga dupa un hot....si la primul colt l-a intrecut !
Inventeaza Chinezi un robot care prinde infractori.Prinde robotu an 10 minute 150 de hoti.Chinezi duce Robotu an America..acolo Robotu prinde an 10 minute 200 de Hoti.Duce robotu an Romania.An 5 minute sa furat robotul
Intr-o noapte garcea se duce in cimitir si acolo vede un schelet.Garcea il intreaba pe schelet : -Ce faci ma la crucea aia?...........- Pai reglez antena ca postul meu nu prinde TVR 1
-De ce se ingroapa oltenii cu capul in pamant si cu fundul afara??) -Ca sa ii pupe aia care ii vorbesc de rau!
Culmea hip-hopului: B.U.G. mafia sa lanseze un album cu cantece da Craciun
La un spital de nebuni, un pacient tragea dupa el o sfoara,un doctor il vede si, curios, il intreaba: D: - De ce tragi, Marine, sfoara aia dupa tine? N: - Pai daca o imping, se indoaie.
Bula avea o bacnota de un leu vechi. Merge la gradina zoologica si o intreba pe caserita: - Cat costa un leu nou? - 6000 de lei! - E scandalos! Mai bine schimb la banca!
Ce e o linie alba in desert? ...o ata alba Ce e o linie neagra in desert? ...umbra atei
Un nebun gol pusca se uita in oglinda si spune: - Trebuie sa-mi schimb fundul. Asta s-a crapat!
Capitanul de la o armata i alineaza si le zice: -Cine vrea sa vina cu masina la scos cartofi? Inainteaza doi si le zice sa vina cu masina. Si apoi zice: -Restu veniti pe jos!!!
Care este diferenta dintre o blonda si un tomberon? Tomberonul il scoti odata pe saptamana!
Cand femeia spune "Nu", insemana "Poate", cand spune "Poate", inseamna "Da". Si daca spune "Da" ? Inseamna ca nu-i femeie !
Doi indragostiti pe marginea unei prapastii. Ei ii e cald si el ii face vant.
Politistul catre fiu-su: -Ma, nu mai fuma! E prea devreme la varsta asta sa te apuci de fumat! -Da tati, da` si tu fumai cand erai in clasa a 5-a! -Da, dar eu aveam 17 ani!
Eu sunt un virus albanez. Creatorii mei nu au avut bani sa ma dezvolte. Asa ca te rog sterge-ti tu fisierele din calculator si trimite-ma la alti prieteni.
-Stii bancul ala cu iepurele in baie? -Nu! -Nici eu, ca usa era inchisa.
CULMEA Mutul ii spune surdului ca orbul l-a vazut pe schiop alegrand dupa chel ca sa-l traga de par

La usa unui apartament un copilas se chinuia sa ajunga la butonul soneriei. sare o data ..mai sare o data ...si tot nu ajunge! Pe scara, urca un popa. Vazandu-l pe copil sare in ajutorul lui si apasa pe butonul soneriei.
De ce se impusca politistii in fata hotelului LIDO? Fiindca au citit pe usa: "TRAGETI!"
In noaptea nuntii, Ion si Maria: -Ioane, mangaie-ma, saruta-ma, asa, saruta-ma acolo unde fac pipi ... Dupa un minut ... -Tampitule, nu in oala de noapte !!!
Culmea pescuitului Sa pui scrum in carlig si sa prinzi peste afumat!
Anunt in ziar:"Angajam clovn,rugam seriozitate"
Care este asemanarea dinte un submarin si Windows? Amandoua au probleme cand deschizi o fereastra.
Culmea aspiratorului: sa fie alergic la praf.
Ce fac 5 olteni intr-o barca sparta? Raspuns:Mai fac o gaura sa iasa apa.
Cica un scotian se trezeste intr-o dimineata si-si gaseste nevasta moarta in pat langa el. Se sperie, scotianul si da fuga pe scari la servitoare: "Daisy, Daisy! Sa fierbi un singur ou pentru micul dejun!"
2 nebuni se jucau: -auzi mah ... lasa-ma sa-ti bat cuiul asta in cap cu ciocanul -esti nebun

? daca ratezi shi dai pe langa cu ciocanul

Un om se duce sa se opereze la ochi.dupa ce isi da bandajele jos ,vede un um imbracat in alb,si-l intreaba: Doctore a reusit bine operatia? Care doctor ca sunt SF.Petru
Intr-o inchisoare comandantul le zice detinutilor: -Astazi veti schimba chilotii !!! Detinutii-UUUUURRRRRAAAAAAAA !!!!! Comandantu:-Intre voi dativa dreaku!
Un tip intra intr-o berarie: -Dati-mi o bere, imi astept nevasta aici. -Bruna sau blonda?il intreaba chelnerul. -Nu stiu, de abia a intrat la coafor.
Ion dupa noaptea nuntii il itreaba prietenii : - Ioane , a fost fata mare maria ? Ion: - Enorm de mare!
- Stii bancul cu iarna? - Iar n-am bani in buzunar.
Gheorghe si Ion vrand sa treaca strada, iar Ion ii spune lui Gheorghe: -Eu pot sa trec strada asta intr-o ora. Gheorghe raspunde: -Noooo. Dar n-oi fi tu fulger.
- De ce nu se duc ardelenii sambata la spectacol? - Pentru ca ii apuca rasul duminica in biserica.
Culmea timpului Sa te culci la unul, sa te scoli la altul!
CATE LIMBI ARE O PASARICA? CATE II DAI!
Note: Posts were merged