Ce pot sa spun despre el. Este cel mai bun joc pe care l-am jucat.
Povestea, gameplay-ul, personajele (care sunt foarte puternic conturate) si grafica fac din HALF LIFE 2 cel mai frumos joc.
Grafica este una dintre cele mai bune vazute in jocuri. Jucat la detalii HIGH jocul arata mai bine ca unele titluri aparute in 2007.
Personajele sunt foarte bine realizate. Refugiatii cand te vad iti spun pe nume si vin dupa tine ajutandu-te. Ai impresia ca totul depinde de tine, iar ceilalti se bazeaza pe tine. Personajele principale ca parintele Grigori (cel mai bun tragator, omora zombie cu gramada), dr. Eli Vance, Barney, Alyx si altii fac deliciul jocului.
Mie mi-a placut de Alyx, care este cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o in vreun joc
. Nu cred ca sunt singurul care crede asta.Despre gameplay numai cuvinte de lauda. Nu poti sa te pliatisesti jucand acest titlu.
Muzica din acest joc este cea mai frumoasa pe care am ascultat-o intr-un joc. Personal ma opream din jucat cand incepea o melodie. Delirant si fantastic e sentimentul pe care il ai. Fara indoiala cea mai buna coloana sonora dintr_un joc, chiar si dints-un film pot spune cu incredere. Nota 10.
HALF LIFE 2 a luat peste 50 de premii de cel mai bun joc EVER.
Daca nu l-ati jucat va recomand sa o faceti. NU veti regreta, si veti vedea ca va fi cel mai bun joc pe care ati pus mana. Nici nu se compara cu alte jocuri care au aparut recent. SI jucat cu detaliile setate la HIGH arata super. Inca odata vi-l recomand ...
GORDON FREEMAN RULLZ ! AND ALYX ...
MW pe Facebook
MW pe Twitter
NokiaN80-1
bye
super grafica. pacat ca mie imi merge doar cu detaliile la minimum...
grafica buna cu tehnica veche,astfel incat sa nu-ti rupa calculatorul in doua. poti sa-l joci linistit cu totul la max
hai ca astept o lista de jocuri noi