laur1989 02-08-2007 17:45:48
Johny 24-07-2007 14:43:59
Laur1989_
ai jucat tu jocul de mai sus nu prea cred am citit in xtrempc ca e de cacao adica masinili cand se busesc nu au nicio zgarietura si treb sa dai restart la masina, carbonul este mai bun decat test drive unlimited

dar sa vezi ce apare acum la nfs mai tare

Esti penibil: 'Masinile cand se busesc trebuie sa dai restart la masina'. De unde ai scos-o
Ia zi-mi in karbon ti se rupea masina in doua sarind geamuri si alte chestii
DA, L-AM JUCAT. La inceputul carierei ti se da okazia sa alegi daca masina ta e destructhbila sau nu.
De ce vb de un joc daca nici macar nu stii despre ce e vb in el. Inca mai faci si comparatii cum ca e mai bun unul

Si apropo stii care e diferenta dintre un joc cu masini ARCADE si unul SIMULATOR ? Dupa cate se vede nu prea.
oh... scuza-ma, ai citit in xtrem pc

revista asta e pt si despre functionarea unui pc cat mai bine si despre divrse componente.
Citeste Level sau PCGames si joaca si jocul ri dupa aia poti balambani pe aici.
Si zi-mi si mie de ce scrie in revista aia despre acest joc la jumatate de an de cand aparut test drive

sau tu citesti editiile de acum 7 ,8 luni.
Du-te ma pe un forum si intreaba pe acolo despre joc si ai sa vezi care arata mai bine.
Si ca sa joci test drive unlmtd iti treb un computer mult mai puternic. Stii ce e aia High Definition? TD Unlmtd e unul dintre primele jocuri kre a introdus efectele HDR in jocuri alaturi de STALKER. Dar ai auzit s-au jucat STALKER? Ma indoiesc :thumbsdown:
Si ca sa activezi HDR-ul intr-un joc iti trebuie ceva computer.
Nu mai veni cu de astea si nu fa comparatie intre nfs si TDU. E PREA MARE DIFERENTA, baiatu'. In nfs dupa 5 curse deja te.ai plictisit de el. in tdu e altceva. punct.