Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Cum adica fara "mem video" ? unickul..jocul normal ca merge si la cea mai mare rezolutie cu toate detaliile la maxim daca ai pc foarte performant dar eu nu am pc de 40 milioane si banuiesc ca nici tu,mie imi mergea ca naiba la 800*600 cu toate detaliile la min si naiba doar am 3gb ram,proc 3ghz,placa 256mb/256bit,nu stiu cum se trezesc unii si zic ca transformers si dirt nu au cerinte mari numai placa video sa fie peste 10 milioane ca sa poti sa joci jocurile astea calumea
Am si eu jocul transformers pe dvd, dar inca nu l.am instala. spes sa imi mearga la detalii ridicate: AMD 64 X2 4200+, 2 GB ram, video - nVidia 7600 GT 256mb. mi se pare ca trebuie sa ai PixelShader 3.0 la placa grafica, altfel nu merge nici mort. Prin septembrie imi iau o placa 8800 gt. sper sa scada pretul pana atunci, sa ajunga sa coste cam pe la 12 milioane...