Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Se pare ca harta va avea country-side Mi-a placut foarte mult asta in San Andreas... Chiar era anost s-o tina iar pe un singur oras cu ceva dealuri in jur si atat...
The saboteur a avut un contryside foarte reusit,ca sa nu mai zic ca se putea merge chiar si in alta tara (din Franta in Germania). Pana apare GTA5 cred ca am sa reiau Sleeping Dogs
02 aprilie 2013, 18:42:15 • actualizat 02 aprilie 2013, 23:59:03 (1 ori)
Nu pot sa-ti zic fiindca nu am jucat Saints Row,insa Sleeping Dogs este foarte reusit,atat ca simulator auto dar si in misiuni obisnuite. Grafica este deosebita,iar Hong-Kong-ul care pentru mine era un oras despre care stiam putin (decat locul pe harta) ,astazi pot spune ca il cunosc destul de binisor . Dupa parerea mea jocul este peste GTA4 din toate punctele de vedere.
Pfff ... sunt la ultimul nivel la Crysis 2 la enter the structure, dupa a walk in the park....sunt in capul parcului la baza la turnul ala al lor , i-am omorat pe toti (aparent) si nu se deschide roata aia sa intru in turn, in structura....am stat 20 minute tot umbland pe acolo....inapoi nu pot sa ma mai intorc, nu mai dau de nimic de omorat si roata aia ca o elice nu se deschide... Care a terminat crysis 2 ca abia astept sa sterg crysisul de pe pc..... DA nu inainte sa il termin
mmm,nush' ce sa zic in Saint imi face impresia ca masinile le controlez putin mai greu iar gameplayul un pic cam copilaros. Spleeping Dogs este mai realistic ,dupa parerea mea,iar masinile...hmm ,misiunile "race" sunt o minunatie,simulare perfecta. Oricum ii dau inainte cu Saint Row-ul ,este captivant cu arsenalul acela de arme si masini cu mitraliera-n turela . In Sleeping dogs foarte greu gasesti arme. Nu sunt nici magazine de arme,in Hong Kong fiind prohibita vanzarea armelor catre populatie.Poti ciordi cate un pistol de la un politist. Artele martiale sunt cele care fac diferenta (si legea) iar jucatorul trebuie sa se "antreneze" bine ca sa faca fatza provocarilor din oras
Saints Row e mai SF. Dar are farmecul lui, desi nu e foarte realistic. L-am terminat si eu acum ceva timp s i am incercat si multiplayerul dar e plictisitor pentru ca faci aceleasi misiuni. Singurul motiv pentru care l-ai juca de doua ori sunt misiunile cu final alternativ.
07 aprilie 2013, 15:53:10 • actualizat 07 aprilie 2013, 15:54:07 (1 ori)
am terminat si eu crysis 2. cam slabutz pe final, ma asteptam sa fie mai greu.
ps: usa aia se deschidea singura dupa ce omorai 4 chestii d-alea invizibile. mai ramasese 1 aparent la prima incercare, acum i-am prins pe toti 4 la oferta