Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Tocmai am instalat jocul Flatout 2 si mi se vede cam asa: Masina se aude cum ruleaza, kilometrajul indica viteza, numele celorlalti concurenti apar cum trebuie numai ca restul se vede asa alb ca in poza. Care ar putea fi problema? Am cautat pe net cerintele minime si ma cam incadrez Pe unele site-uri zicea cpu 2.0GHz, eu am de 1.8GHz dar cam pe toate dadea placa video de 64MB, acum am o Biostar (cred) GeForce MX440 care e de 64MB.
intradevar placa video era de vina. Rezolvare: inlocuit mx440 cu fx5200 si in sfarsit imi merge flatout 2
deci...m-am procopsit si cu versiunea mare de max payne 3 ,aia de 26 gb de la RLD. si asta se blocheaza la loading...si dupa updates.... e ceva de speriat. CUM trec de loading screen ala?
am si versiunea de 26 si aia de 10 black box....niciuna nu trece.
HELP
ii trebuie alta "doctorie" si la mine facea la fel
Varianta THETA a mai fost postata pe aici, dar cum ai ignorat mesajul, nu se mai oboseste nimeni sa uploadeze pentru tine. Eu am terminat de mult jocul folosind acea versiune.
am incercat Max.Payne.3.v1.0.0.17.multi8.Crack.Only.READ.NFO-THETA Max.Payne.3.v1.0.0.22.patch.cracked.READ.NFO-THETA Max.Payne.3.v1.0.0.28.patch.cracked.READ.NFO-THETA
ce jocuri imi recomandati pentru un pc pentium 4 cu 512 ram, 2.66Ghz. Poate imi dat un link cu niste jocurii free, vreau sa testez cateva ! Ceva sub 200 Mb, nu am trafic.
Pe pc ala iti merg jocuri bune (depinde si de video) dar sub 200mb e mai greu sa-l testezi. Try plants vs zombies. Cred ca are sub 200mb si daca imi amintesc bine parca imi mergea mai greu cand aveam placa video mx400 de 64mb.
exista gta 4 pe un singur dvd pe net ? sau se poate instala fara "montare" cu deamon sau orice alt program? se poate dezarhiva cumva si instala normal (ca jocurile cu un singur dvd) ?
16 octombrie 2012, 18:08:05 • actualizat 16 octombrie 2012, 18:16:19 (1 ori)
Salut, ati auzit de noua versiune de NFS Most Wanted ? din cate am inteles o sa apara la sfarsitul lunii Trailer Si apropo am jucat mai demul un joc cu masini in care se tragea in ceilalti concurenti cu diferite chestii si daca nu tineai bine pista cadeai jos. Nu mai tin minte cum se numea stie cineva ?