Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sper sa nu aiba Games for Windows Live, ca e o porcarie. Din ce se zvoneste o sa fie disponibil si pe Steam (poate fara GFWL)
De ce spui asta ? Pentru mine (si presupun ca nu sunt singurul) pur si simplu nu ma intereseaza daca foloseste GFWL, Steam sau orice altceva, atat timp cat jocul merge "gratis" :D
Nici macar nu stiu la ce se folosesc GFWL sau Steam (si nu glumesc, nu am folosit niciodata jocuri originale)
Nu a fost anuntat oficial, deci acea data de lansare este la fel de probabila ca si precedentele date deja vehiculate (unele dintre ele au fost deja depasite). GFWL va fi inchis in vara si o data cu el va disparea suportul multiplayer pentru majoritatea jocurilor care l-au folosit (inclusiv gta4).
05 aprilie 2014, 21:43:09 • actualizat 06 aprilie 2014, 02:55:53 (2 ori)
Probabil ca gta 5 nu va fi niciodata pe PC. Asteptam Watch Dogs, care va fi lansat pe 27 mai 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One.
La cum merg lucrurile o sa-l scoata pe telefon/tableta mai degraba decat pe pc (glumesc). Totusi bine ca se inchide GFWL si n-o sa mai apara alte jocuri ce sa-l necesite.
M-am saturat sa astept GTA5 pe PC si am cumparat o consola second-hand. Mi-a dat-o baiatul si cu cateva jocuri instalate printre care si GTA5. Foarte misto grafica foarte misto jocul insa controlleru,ei controllerul e dat naibii. La condus masini mai treaca mearga insa cond e vorba de impuscaturi parca am doua maini stangi. Sper sa ma obisnuiesc dar e tare greu dupa ce am jucat o viața pe tastatura.
Stie cineva exact cam ce placa video trebuie pt minecraft? Din ce am gasit pe google trebuie ori de 128, ori de 256, ori de 512 pt minim... Eu am o nvidia geforce fx5500 256mb dar cand intru in joc ramane monitoru negru dar sunetele de la joc se aud. Sa nu fie placa video suficient de buna sau sa fie de la altceva? Rami am 1.5gb si cpu e un amd sempron 2600+ (1.81GHz)