Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sugestii forum
32 873 vizualizări
3 372 răspunsuri
Linkuri topic "Sugestii forum"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
Windows CE
nu se va desfiinta nimic...stati linistiti. bravo@diu. ai demonstrat ca esti OM
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Symbian
valcrav, daca nu-ti place sectiunea 'free zone' vrei sa punem o optiunea la 'my account' pt ascunderea topicurilor din free zone? Ca de desfintat nu se poate MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
04 octombrie 2005, 21:10:24
pt noul look al "user profile"Ce inseamna "Identified by WAPiX as:"?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
04 octombrie 2005, 21:16:00 • actualizat 05 octombrie 2005, 02:52:45 (2 ori)
IP-XCENTRIC thx
, chiar am vrut sa intreb daca va place nou look de la user profile (PC ONLY).
Identified by WAPiX as: cand scrii pe forum, daca scrii de pe telefon apare numele telefonului, daca scrii de pe SPV apare ca e scris de pe win smartphone, de exemplu
EDIT: daca aveti idei noi ce ar mai trebui sa fie in profilul userului, spuneti aici
(PS: fara cereri din domeniu SF pls)
, chiar am vrut sa intreb daca va place nou look de la user profile (PC ONLY).Identified by WAPiX as: cand scrii pe forum, daca scrii de pe telefon apare numele telefonului, daca scrii de pe SPV apare ca e scris de pe win smartphone, de exemplu

EDIT: daca aveti idei noi ce ar mai trebui sa fie in profilul userului, spuneti aici
(PS: fara cereri din domeniu SF pls) zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
05 octombrie 2005, 18:55:51 • actualizat 05 octombrie 2005, 19:13:20 (2 ori)
S-a repus limita de 30 postari la creare de topicuri (doar pt utlilzatorii wap).
De ce? Pt ca majoritatea topicurilor airea erau create de useri wap.
De ce? Pt ca majoritatea topicurilor airea erau create de useri wap.
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
@dsf ai gandit bine...
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
dsf,sper sa nu te superi,dar cred ca o limita de minim de posturi tinde sa aduca postari aiurea si doar de dragu depasirii celor 30 posturi.eu cred ca ar trebui si o limita de timp pe langa cea de posturi pt ca userii noi sa se poata acomoda si sa si citeasca inainte sa posteze.eventual cateva zile in care doar sa citeasca,apoi sa posteze si apoi sa creeze topicuri.
MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005
06 octombrie 2005, 11:40:34 • actualizat 06 octombrie 2005, 11:41:49 (1 ori)
@DSF, @geopsi are dreptate, ar fi bine ca cei care vor sa creeze topicuri sa aiba vechime macar 7 zile
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
06 octombrie 2005, 20:24:18
La user profile se poate face loc si pt operator?sa stim si noi de pe ce operator intra lumea....
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
@cara nu apuca userii sa citeasca in 7 zile ...nici jumate din topicuri ca sa-si faca o parere...la inreg ar trebui puse niste conditii de navigare si utilizare a acestui forum..
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
06 octombrie 2005, 21:28:08
Eu sunt de parere ca limita de 30 de posturi e cam mare, cred ca 10 sau 15 posturi ar fii destul, sau si mai bine ar fii daca s-ar putea tine cont si/doar de numarul topicurilor citite, pentru ca multi citesc fara sa posteze, asa cum fac si eu de multe ori.
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
da.imi veni o idee.sa nu existe pt cei noi ultimul mesaj in topic si nici optiunea sa poata sari de la o pg la alta.doar next.asa ar fi nevoiti sa treaca un pic cu vederea peste topicuri.si cred ca 10 zile sunt de ajuns ca nu trebuie sa citeasca tot,doar ce ii intereseaza si sa posteze in ce se pricep nu in toate topicurile.dar ce spun eu e totusi greu de facut...
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Ar fi interesant daca am avea un trivia pe wapix!!!Voi ce ziceti?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
07 octombrie 2005, 17:12:08
TRIVIA - s-a mai discutat, citeste in urma.
Limita de postari - ramane asa.
O persoana citeste un topic, are ceva de adaugat, hopa nu e membru, se inregistreaza cu scopul da a da raspuns! Bun, s-a inregistrat. Da reply. Apare un mesaj cum ca nu poate sa raspunda ca e nou venit , etc [..]. Pana cand o sa aibe voie sa posteze o sa uite idea si paraseste si forumul.
Lipsa de functii (go to posts, last post)
Iarasi o idee care nu imi place. Eu vreau sa fie forumul cat mai flexibil pt totii. A se ajunge la informatie cat mai rapid.
So No, No, No.
IP-X in legatura cu operatorul in user profile... oare are rost sa adaug? O sa completeze lumea? Tu ce zici?
. Dupa cum am observat majoritatea nici pe celelalte nu le completeaza (de ex: telefonul mobil)
Limita de postari - ramane asa.
O persoana citeste un topic, are ceva de adaugat, hopa nu e membru, se inregistreaza cu scopul da a da raspuns! Bun, s-a inregistrat. Da reply. Apare un mesaj cum ca nu poate sa raspunda ca e nou venit , etc [..]. Pana cand o sa aibe voie sa posteze o sa uite idea si paraseste si forumul.
Lipsa de functii (go to posts, last post)
Iarasi o idee care nu imi place. Eu vreau sa fie forumul cat mai flexibil pt totii. A se ajunge la informatie cat mai rapid.
So No, No, No.
IP-X in legatura cu operatorul in user profile... oare are rost sa adaug? O sa completeze lumea? Tu ce zici?
. Dupa cum am observat majoritatea nici pe celelalte nu le completeaza (de ex: telefonul mobil)
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
07 octombrie 2005, 17:15:56 • actualizat 07 octombrie 2005, 17:16:27 (1 ori)
cred ca ai dreptate DSF.
Alta idee:poti face sa nu mai apara la user profile campurile care nu sunt completate?
practic,apar de pomana ca sunt goale....vorbesc de location,mobile,ICQ etc
Alta idee:poti face sa nu mai apara la user profile campurile care nu sunt completate?
practic,apar de pomana ca sunt goale....vorbesc de location,mobile,ICQ etc
Înapoi la Administrative
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter