Diu 03-10-2005 16:38:31
blog(aka porcarie!
Diu 03-10-2005 16:56:49
ciudat, marele IP-XCENTRIC este cel mai activ in free zone, domnul it n tel.

)
1)Stimate Diu,te rog nu vorbi la modul acesta despe blogul meu.este parerea ta si ti-o respect,dar pana la porcarie e distanta mare.Iti explic mai pe larg la punctul 2.Din moment ce Siemens a lansat Blog2Go pt mobile,nu cred ca e o porcarie,parerea mea,si a lor(Siemens) .
2)legat de "marele IP-XCENTRIC este cel mai activ in free zone, domnul it n tel" pot sa afirm urmatoarele:
Asa este.dar uiti un lucru:am venit cu mult inainte ta pe acest forum,de pe vremea cand intreg forumul era in engleza...stiai asta?hmm...sa-ti explic:
Atunci era o perioada mai putin prolifica,existau putine topicuri,majoritatea erau legate de Orange wap/GPRS sau erau in vechea arie "OFF-TOPIC".
Eu am sugerat schimbarea acestei arii in FREE_ZONE.
Cat despre freezone/offtopic,pot spune ca am postat acolo pentru ca imi facea placere sa-mi fac cunostinte noi....discutiile se faceau intr-un cadru detasat,asa i-am intalnit pe bunelu,geopsi,DSF,3D,Beni,Res,agresiv,Codyms,
vmario,djadi21,claudel etc

etc.
Imi pare rau ca n-ai prins si tu perioada de glorie a offtopicului

....chiar m-am distrat de minune atunci(pe urma mai mult in Bancuri).
Apoi am deschis topicul "Sugestii forum" care a devenit un hit.rezultatul acestui topic se vede in forma actuala a forumului,a evoluat mult.
Tocmai din dorinta de a organiza un pic forumul,pe langa celelalte topicuri,am deschis si eu cateva in aria Freezone:
-Reclame TV (Pages: 1 2 3 4 ) 47/324(unde 47=replies si 324 views)
-Blog 43/340
-Motoare-Cai putere (Pages: 1 2 3 ) 37/213
-Comentariul zilei (Pages: 1 2 ) 16/83
-Model de business (Pages: 1 2 3 ) 31/216
-Povestea din spatele nickului si avatarului (Pages: 1 2 3 ) 32/295
-Filme bune si Actori preferati (Pages: 1 2 3 4 5 6 ) 88/510
-Ce nick preferati? (Pages: 1 2 3 )33/299.
Celelalte topicuri nu le mai mentionez,fiecare stie ce si cum.
Motivul a fost pe de-o parte organizarea discutiilor,pe de alta am vrut sa familiarizez userii cu ce e nou.
Daca dai un search pe google,vei gasi la blog 433 milioane de rezultate.asta spune totul.
Apoi,cand am vazut ca forumul merge,m-am orientat spre domeniile care imi plac cel mai mult-telecomul+internetul.
Dar am constatat ca lumea nu prea e tentata sa posteze in IT&C,in plus nu-mi place sa vorbesc de unu singur....ma intelegi.
asa ca tot in freezone mai postez din cand in cand.
Dar sa stii ca la un moment dat eram most active in sugestii forum

Te invit sa descoperi si celelalte topicuri deschise de mine si de ceilalti useri

Pe topicul fotbal n-o sa ma prea vezi,desi am dovedit-o ca ma pricep si la pronosticuri

Sa conchid:
-cum voi depasi cele 426 posturi din freezone ma vei vedea most activ in telecom&internet

EDIT:era sa uit...sarcina oricarui user care deschide un topic este sa intretina acel topic...sa nu-l lase sa cada prada uitarii.alt motiv pt care sunt most active in freezone.
PS.multumesc unikull pt support.