Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
. . . Diu, uite am scos limita de posturi pt creare de topicuri.. sa vedem ce capodopere de topicuri ies.. daca vor iesi numai topicuri aiurea iarasi pun limita din nou.
cred ca mai bine pui limita la loc. ai vazut si tu ce topicuri au inceput sa apara. Ce zici?
03 octombrie 2005, 02:46:24 • actualizat 03 octombrie 2005, 02:47:51 (1 ori)
BeNi ok am adaugat.. it's ok?
Next: search in topic
Inca nu pun limita.. Daca userii de abia inregistrati vor sa creeze topicuri interesante? Cum zicea si Diu.. Apropos Diu ziceai ca ai ceva idei in legatura cu asta, cand le postezi?
03 octombrie 2005, 06:39:07 • actualizat 03 octombrie 2005, 06:40:16 (1 ori)
sa fie un link pentru urmatorul topic din 'Latest posts' de exemplu.
Nu am spus sa fie doar la Latest posts, ci la toate topicurile, Latest posts era doar un exemplu. intrebare: daca am numai un topic nevizitat de la ultima mea vizita, merge sa intru in urmatorul topic din topicul nevizitat?
03 octombrie 2005, 14:34:06 • actualizat 03 octombrie 2005, 14:43:50 (2 ori)
dsf..o sa iti trimit propunerile prin pm! nu am chef sa purtam discutii lungi in topicuri. btw-ce zici de scoaterea rangurilor si a nr. de posturi? si ceva foarte important! fara suparare pt admin&mod! daca la toate topicurile care nu au tema cu it&tel. sau cat de cat cu cultura raspundeti ca acesta nu este un forum de lifestyle..atunci trimiteti-ne undeva si plecam. curios sunt cat la % au mai multe posturi in sectiunea it&telecom!
03 octombrie 2005, 14:53:14 • actualizat 03 octombrie 2005, 14:58:59 (2 ori)
Diu Rankurile si nr de posturi in general exprima vechimea si activitatea pe forum so no, raman. Eu zic totusi ca ar fi bine ideile sa le zici aici sa poata toti sa-si deie cu parerea ` EDIT: Nu la toate topicurile care sunt NON-it&c am raspuns asa, am raspuns doar la alea de iubire si aberante! Intelegi? Ca deja topicuri in legatura cu iubirea erau "o tona".
Beni deci prev si nextu le ia in ordinea din Latest posts.. intelegi? Prev - mai nou, Next - mai vechi si trece prin toate topicurile existente ...
@diu adica tu esti pro cu topicuri gen life&sex...daca vrei un forum gen ala ...iti dau o adresa unde poti crea propriul forum...si daca mai ai ideei gen asta las-o balta.sau mai bine zi la @dsf sa ne dea ban la astia care nu santem de acord si raman pe 4um cei la care le place senzatiile tari
03 octombrie 2005, 15:14:49 • actualizat 03 octombrie 2005, 16:15:46 (1 ori)
Diu da Free zone sa fie free zone dar nu cu mai multe topicuri cu acelasi subiect, got IT?De exemplu despre iubire & Co sunt vreo 3-4 topicuri si NU MAI acceptam si altele ca deja e prea de tot. De aia am zis ce am zis...
iubirea nu prea suna minunat langa symbian, softare,email etc...iar daca se face o sa se inreg useri noi numai pt asa ceva sa scrie tot felul de tampenii indecente in topicuriile respective....iar admin o sa aibe de lucru sa dea ban si sa tot stearga pe msj...parerea mea...oricum faceti cum credeti ca e mai bine ..dar curand parca vad ca forumul o sa fie invadat de porcarii
iubirea nu prea suna minunat langa symbian, softare,email etc...iar daca se face o sa se inreg useri noi numai pt asa ceva sa scrie tot felul de tampenii indecente in topicuriile respective....iar admin o sa aibe de lucru sa dea ban si sa tot stearga pe msj...parerea mea...oricum faceti cum credeti ca e mai bine ..dar curand parca vad ca forumul o sa fie invadat de porcarii
Am citat tot topicul intrucat sunt cu totul de acord!@unickull s-a exprimat clar si concis si nu de alta dar aceste topicuri apar ca "ciupercile dupa ploaie" corupandu_ne si pe noi(otravindu-ne)! Romani,va ordon!Bateti campii!
03 octombrie 2005, 16:28:05 • actualizat 03 octombrie 2005, 16:28:37 (1 ori)
daca implementezi limita de zambareti,cred ca nu-si mai are rostul punctul 2@Regulament:
2) Nu folositi in mod excesiv 'smilies' Nu folositi prea multi zambareti in mesaj, deoarece multi utilizatori intra de pe mobil si vor avea probleme cu afisarea paginii (MAX 10 per mesaj)
ai dreptate @diu nici posturiile enumerate de tine nu isi au locul pe un 4um ca asta dar asta nu inseamna sa abuzam de increderea adminstratoriilo ...intreabal pe @dsf daca mia refuzat sau nu 2 topicuri pe care am vrut sa le fac si erau intr-un fel utile...cea ce conteaza iam trimis pm ...nu am facut topic de capul meu...cea ce unii asa fac din pacate