Asa ca nu mai vorbiti si nu mai aruncati cu pietre atata timp cat nu ati luat nici o teapa de la vreun mautam!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sugestii forum
32 873 vizualizări
3 372 răspunsuri
Linkuri topic "Sugestii forum"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Windows CE
@klax,fara suparare dar de ce topicurile facute de mautami zici ca sunt fara rost? A dat vreodata mautam teapa la cineva? Afla ca tot ce e de la mautam e adevarat si de cea mai buna calitate! Ai cumparat tu de exemplu acea solutie de spalat pe maini fara apa si a fost teapa? Sau ai vrut sa cumperi un Zapp E@SY de la mautm cu doar 50 euro si iarasi sa nu fie adevarat? Ma indoiesc! Eu am profitat din plin de servciile diversilor mautami si sunt foarte multmit! Nu m-ati crezut nici cand am spus ca am luat prin mautam credit cu doar 1,4 RON pe un euro 
Asa ca nu mai vorbiti si nu mai aruncati cu pietre atata timp cat nu ati luat nici o teapa de la vreun mautam!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
11 septembrie 2009, 23:30:59
In primul rand nu deschizi un nou topic doar pentru a face reclama la un rucsac cu baterii. Apoi regulamentul e regulament, clonele sunt interzise categoric indiferent de situatie. Daca vrea sa faca reclama la diferite produse, sa o faca de pe userul lui.
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Opera Miniklax187 11-09-2009 19:48:09
Intrebare pentru moderatorii MW: De ce nu luati masuri impotiva userului @info, care are N clone pe acest site, si deschide N topicuri fara rost? Topicuri in care el este singurul care posteaza maxim 5 mesaje, dupa care topicul respecti "moare"!
Observ faptul ca alti useri sunt taxati pentru "clone" - un lucru bun; Dar pe asta nu-l vede nimeni? Asta colaborat cu faptul ca este si recidivist, din acest punct de vedere!
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
12 septembrie 2009, 00:59:45
El castiga destul de mult dupa urma spamului.
La inregistrare sa se introduca un test de limba romana. Asa vom putea sa ne intelegem, iar ceilalti care viziteaza forumul il vor citi cu placere.
La inregistrare sa se introduca un test de limba romana. Asa vom putea sa ne intelegem, iar ceilalti care viziteaza forumul il vor citi cu placere.
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
SymbianRaoul 11-09-2009 22:35:44
@klax,fara suparare dar de ce topicurile facute de mautami zici ca sunt fara rost? A dat vreodata mautam teapa la cineva? Afla ca tot ce e de la mautam e adevarat si de cea mai buna calitate! Ai cumparat tu de exemplu acea solutie de spalat pe maini fara apa si a fost teapa? Sau ai vrut sa cumperi un Zapp E@SY de la mautm cu doar 50 euro si iarasi sa nu fie adevarat? Ma indoiesc! Eu am profitat din plin de servciile diversilor mautami si sunt foarte multmit! Nu m-ati crezut nici cand am spus ca am luat prin mautam credit cu doar 1,4 RON pe un euro Asa ca nu mai vorbiti si nu mai aruncati cu pietre atata timp cat nu ati luat nici o teapa de la vreun mautam!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
12 septembrie 2009, 08:40:30 • actualizat 12 septembrie 2009, 08:41:31 (1 ori)
audculori 12-09-2009 08:27:04
Măi Raoul pentru cartela aia și pentru telefonu ală puteai să te duci la un sediu Zapp .Si cine sa se foloseasca de contul cui?
Mautamii sunt diferite persoane care dau lucruri mai ieftine! MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
Symbian
Incep să am o părere despre tine.. . Poate că ai luat ceva ieftin și bun de la mautanami , dar incetează ! Poți scrie pe useri de incredere , poți scrie pe premianții forumului.. Dar mautanamii trebuie să respecte regulile mw !
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 septembrie 2009, 09:26:13 • actualizat 12 septembrie 2009, 09:27:03 (1 ori)
Raoul
Afla ca tot ce e de la mautam e adevarat si de cea mai buna calitate!In alta ordine de idei, aduc o completare la ce a precizat @Laur: Pe langa testul de limba romana, ar trebui impus si un barem minim de cca 150 - 200 de mesaje postate pe forum pentru putea deschide un topic nou.
Chiar daca regulamentul nu interzice, nesimtire si prostia crasa ... interzice in schimb clonele!
P.S. - Este vorba de acelasi regulament, de care-mi spunea mie un user care face poze in scara blocului, cu tabelul de la intretineze, dupa care le posteaza pe forum "sa ne radem si noi".
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
Symbian
Eu nu ințeleg un lucru , whiteboy imi spune retardat , imi insultă copilul , eu il fac prost și eu primesc ban.. Așadar nu vă supărați , dar whiteboy retardat ungur , curcitură jegoasă , blogger retard , copil care stai pe net și minți că ești in Australia.. Nu vă supărați , e pentru el !
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
12 septembrie 2009, 09:38:21
audculori 12-09-2009 09:06:59
Poate că ai luat ceva ieftin și bun de la mautanami , dar incetează ! Poți scrie pe useri de incredere , poți scrie pe premianții forumului.. Dar mautanamii trebuie să respecte regulile mw !@klax,despre ce clona vorbesti? Si ia spune,ce ai luat tu de la vreun mautam si a fost teapa sau sa nu fi multumit??
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 septembrie 2009, 09:46:38
Prietene, nu voi cumpara nimic de la un NICKNAME (asta ca sa vorbesc frumos)! Daca am de cumparat ceva o pot face direct de la sursa aka Reprezentanta, Dealer, etc. In aceasta perioada magazine se bat in oferte care-mai-de-care mai tentante (cum ar fi 50% discount la al 2-lea produs cumparat).
Nu voi accepta niciodata ca partener de afaceri un personaj nesimtit, lipsit de caracter si fara bun simt.
Daca ai ceva de comunicat Natiunii o poti face direct, fara sa te ascunzi in spatele unui nickname sau, mai penibil, in spatele unui nickname clonat!
Nu voi accepta niciodata ca partener de afaceri un personaj nesimtit, lipsit de caracter si fara bun simt.
Daca ai ceva de comunicat Natiunii o poti face direct, fara sa te ascunzi in spatele unui nickname sau, mai penibil, in spatele unui nickname clonat!
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
Symbian
In continuare: jeg ce ești , povestești pe blog ceva imposibil.. Trăiești pe net @ whiteboy pamfletar
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
12 septembrie 2009, 09:51:02
Pai eu ce spuneam,ramai la acelasi nivel,platind pretul din magazine! Am spus foarte clar ca tot printr-un mautam am luat credit cu 1,4 RON per euro (tva inclus),tu insa platesti aproximativ 5 RON pt un euro! Ia spune-mi,in cazul de fata mai conteaza daca e oficial sau nu? Sau daca am luat din magazin sau nu? Eu unul nu vreau sa-i imbogatesc pe altii,ma intereseaza sa-mi fie mie bine si atat!
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 septembrie 2009, 09:58:27
Gresit!
Eu nu platesc 5 RON pentru 1 euro/credit, din simplul fapt ca am abonament si nu prepay.
Iar daca tot te intereseaza: Personal pot primi in mod absolut gratiut pachete prepay orange (adica SIM cu numar + 4 euro credit)!
Asa ca ...
Eu nu platesc 5 RON pentru 1 euro/credit, din simplul fapt ca am abonament si nu prepay.
Iar daca tot te intereseaza: Personal pot primi in mod absolut gratiut pachete prepay orange (adica SIM cu numar + 4 euro credit)!
Asa ca ...
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
12 septembrie 2009, 10:09:36
Aha... bine. Si la abonament factura nu trebuie platita? Nu tot 5 RON dai pe 1 euro?
)
PS tu poti suna direct de pe telefonu mobil cu 3 centi in orice retea nationala? Si multe altele... Astea se pot face numai prin mautami!
In fine,nu are rost sa mai imi bat capul,e in zadar! Mautamii au tot vrut sa va ajute,daca i-ati alungat... nici nu mai meritati sa primiti nimic! Mai bine sa profit eu singur
)PS tu poti suna direct de pe telefonu mobil cu 3 centi in orice retea nationala? Si multe altele... Astea se pot face numai prin mautami!
In fine,nu are rost sa mai imi bat capul,e in zadar! Mautamii au tot vrut sa va ajute,daca i-ati alungat... nici nu mai meritati sa primiti nimic! Mai bine sa profit eu singur
Înapoi la Administrative
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter