Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
15 august 2009, 22:13:27 • actualizat 15 august 2009, 22:16:19 (1 ori)
JokerBoy 15-08-2009 22:09:04
partz, iei una bucata timp cand dai click pe `reply`, si o compari cu una bucata timp cand dai click pe `submit`, si daca apar mesaje noi intre timp sa le afiseze cumva,si sa intrebe daca este sigur sa continui.. dar faza e ca .. unii vin cu mai multe detalii, pe cand altii cu mai putine..
Pai si daca scrii in caseta de raspuns rapid?
Nu e vorba de detalii... e vorba sa vezi ce se scrie intre timp ca sa bagi acelasi lucru...
Uite, chiar acum cand raspundeam lui jokerboy, a mai postat si tzapu intre timp si a trebuit sa modific mesajul ca sa bag quote... sa se stie cui i-am raspuns.
Si cand folosesti raspunsul rapid nu apesi butonul submit? Idea era ca atunci cand s-au mai postat mesaje sa nu se introduca mesajul direct ci sa mai apara o pagina intermediara
Tema site-ului se poate schimba si fara interventia administratorilor, prin intermediul extensiei Stylish pentru Firefox. Desigur, mai trebuie si sa stii ceva CSS ca sa poti face asta
Am fost banat 3 zile de poarcaria aia de fujin si nu stiu de ce...ce am facuut....trebuie facut ceva cu chestia aia idioata...numa jignit pe nimeni defapt nu am facut nimic....vreau rasdpun repede sa stiu de ce am fost banat si propun sa dispara chestiile astea idioate