Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 21 ani
IP-XCENTRIC
MW Moderator
Ultimul acum 12 ani
DSF
zZz ツ
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Sugestii forum

32 873 vizualizări
3 372 răspunsuri
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 septembrie 2009, 10:19:15
1 euro = 4,2 - 4,3 Ron! Daca pe tine te taxeaza cu 5 ron pe un euro ... este problema voastra.

info ar trebui sa invete, sa scrie corect romaneste si dupa aceea sa deschida topicuri! :idea:

Sincer info poate sa-si bage rucsacul acela, si tot ce tine de zap, in 3 litere (incepe cu lireta C si se termina cu litera R), dupa care sa-l puna la incarcat, sa imortalizeze momentul, si sa puna pozele pe forum (se poarta). Sa vedem si noi daca a avut sau nu orgasm! :coolup:

Sa ne radem si noi!
Publicitate
Publicitate
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
12 septembrie 2009, 10:22:41
Mda,ca tu esti mai special si nu platesti TVA-ul,nu? Ia invata-ne si pe noi sa fentam acest adaos! Eu am specificat ca am dat 1,4 RON tva inclus! Doar prin mautam! :coolup:
Acum ultima oara am luat cu 2 RON :( dar e bine si asa :)
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
12 septembrie 2009, 10:31:16 • actualizat 12 septembrie 2009, 10:32:16 (1 ori)
audculori 12-09-2009 09:36:30
Eu nu ințeleg un lucru , whiteboy imi spune retardat , imi insultă copilul , eu il fac prost și eu primesc ban.. Așadar nu vă supărați , dar whiteboy retardat ungur , curcitură jegoasă , blogger retard , copil care stai pe net și minți că ești in Australia.. Nu vă supărați , e pentru el !
:roll: nu am spus ca sunt in Australia domnule! dar tu ai mintit ca esti in Marea Britanie, sau pe acolo.
audculori 12-09-2009 09:48:00
In continuare: jeg ce ești , povestești pe blog ceva imposibil.. Trăiești pe net @ whiteboy pamfletar
inseamna ca trebuie sa inveti sa citesti prietene... :|
ti-as spune mai multe daca ne-am intalni fata in fata!
P.S. multumesc pentru jigniri!
P.S. 2: daca ai sti ce sunt coordonatele de la profil ti-ai da seama unde stau.
audculori
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
Symbian
12 septembrie 2009, 10:33:12
klax187 12-09-2009 10:19:15
1 euro = 4,2 - 4,3 Ron! Daca pe tine te taxeaza cu 5 ron pe un euro ... este problema voastra.

info ar trebui sa invete, sa scrie corect romaneste si dupa aceea sa deschida topicuri! :idea:

Sincer info poate sa-si bage rucsacul acela, si tot ce tine de zap, in 3 litere (incepe cu lireta C si se termina cu litera R), dupa care sa-l puna la incarcat, sa imortalizeze momentul, si sa puna pozele pe forum (se poarta). Sa vedem si noi daca a avut sau nu orgasm! :coolup:

Sa ne radem si noi!
Țărane invață să scrii corect , ești un jegos ca whiteboy , nu vă vedeți pe voi.. Bagă ți tu laptopul in c.r , deja freci google-ul
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 septembrie 2009, 10:33:50 • actualizat 12 septembrie 2009, 10:34:21 (1 ori)
Cand o sa invete si info ce acela bunul simt si cand va iceta sa ne mai trateze ca niste retardati nascuti ieri si care habar nu avem cu se manaca telefonia mobila, mai stam de vorba.

Pana atuci info = UN NESIMTIT, VIRGIN, COMPLEXAT, LIPSIT DE BUN SIMT, SI CARE SUFERA DE DUBLARE DE PERSONALITAE!

Faptul ca se da marmota pe mobilewave, nu ete amuzant: Este de ultima speta, si vine sa intareasca (,) careacterul slab al unui om egal cu ZERO!
audculori
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
Symbian
12 septembrie 2009, 10:36:25
whiteboy 12-09-2009 10:31:16
audculori 12-09-2009 09:36:30
Eu nu ințeleg un lucru , whiteboy imi spune retardat , imi insultă copilul , eu il fac prost și eu primesc ban.. Așadar nu vă supărați , dar whiteboy retardat ungur , curcitură jegoasă , blogger retard , copil care stai pe net și minți că ești in Australia.. Nu vă supărați , e pentru el !
:roll: nu am spus ca sunt in Australia domnule! dar tu ai mintit ca esti in Marea Britanie, sau pe acolo.
audculori 12-09-2009 09:48:00
In continuare: jeg ce ești , povestești pe blog ceva imposibil.. Trăiești pe net @ whiteboy pamfletar
inseamna ca trebuie sa inveti sa citesti prietene... :|
ti-as spune mai multe daca ne-am intalni fata in fata!
P.S. multumesc pentru jigniri!
P.S. 2: daca ai sti ce sunt coordonatele de la profil ti-ai da seama unde stau.
dacă ne am intalnii față in față fi sigur că te aș rupe in bătaie ! Mă c.ac pe cordonatele tele jeg ce ești , să văd că te mai iei de familia mea..
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
12 septembrie 2009, 10:38:47
ma abtin sa comentez, dar asteapta-ma cu nerabdare!
audculori
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
Symbian
12 septembrie 2009, 10:40:02
te aștept sa mai zici ceva.. Esti prost de gura bă ! Eu ti-am zis..
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 septembrie 2009, 10:48:30
audculori
Țărane invață să scrii corect , ești un jegos ca whiteboy , nu vă vedeți pe voi..
Prefer sa fiu un taran decat un semi-analfabet cu diploma: AM TOATA STIMA SI TOT RESPECTUL (pe care, din cate se observa, tu nu le ai) PENTRU PERSONELE CARE-SI CASTIGA EXISTENTA IN MOD TRADITONAL: MUNCIND PAMANTUL SI INGRIJIND ANIMALELE!

Prin venele fiecaruia dintre noi curge "sange de taran" , din nefericire prin venele unor curge si sange de analfabet!
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Opera Mini
12 septembrie 2009, 12:57:46
klax187 12-09-2009 10:33:50
Cand o sa invete si info ce acela bunul simt si cand va iceta sa ne mai trateze ca niste retardati nascuti ieri si care habar nu avem cu se manaca telefonia mobila, mai stam de vorba.

Pana atuci info = UN NESIMTIT, VIRGIN, COMPLEXAT, LIPSIT DE BUN SIMT, SI CARE SUFERA DE DUBLARE DE PERSONALITAE!

Faptul ca se da marmota pe mobilewave, nu ete amuzant: Este de ultima speta, si vine sa intareasca (,) careacterul slab al unui om egal cu ZERO!
Persona unui user e cam diferit in viata de zi cu zi.in fata pc-ul oricine e mai tare decat pare.Acum vreo 4 ani DJady parca era omul cu noutatiile,saritor sa te ajute in orice problema.zapp-ul la stricat probabil
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
12 septembrie 2009, 13:21:21
Iti spun eu ce la stricat Cunoaste multe lucruri, da' prea le tine numai pt. el. Parerea mea e ca, @info alias mautaman e cam zgarcit.
info
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
12 septembrie 2009, 16:53:25 • actualizat 12 septembrie 2009, 17:07:03 (3 ori)
@ADS E normal sa nu zic totul, sau cel putin nu gratis, nimeni nu cred ca ar zice.

Ia uite ce de jigniri si ce a iesit pe aici. Rog moderatorii sa ia masuri impotriva celor care incalca regulamentul, inclusiv a mea daca e cazul.
laur1989 12-09-2009 00:59:45
La inregistrare sa se introduca un test de limba romana. Asa vom putea sa ne intelegem, iar ceilalti care viziteaza forumul il vor citi cu placere.
Asa si ? Crezi ca eu as fi cel care nu as trece acel test ? Ma indoiesc.
info
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
12 septembrie 2009, 17:10:21 • actualizat 12 septembrie 2009, 17:28:39 (2 ori)
klax187 12-09-2009 10:33:50

Serios ? Eu propun ca fiecare sa se uite la persoana lui, ca e mai importanta decat a capra vecinului, ce ziceti de asta ? Nu am nevoie de nimeni sa imi poarte de grije, o pot face si singur.

Propun sa se dea test la inregistrare, dar nu despre limba romana, ci despre telefonia mobila !!! Sa vedem si atunci cine il trece si cine nu. Pacat de cunostintele economice pe care le ai.

Si tot referitor la persoana ta, inainte de a te uita la altii, tie ti se pare ca nu incalci cu nimic regulamentu ?
madalinul
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
12 septembrie 2009, 18:22:21
nu e treaba mea si nici nu-mi pasa de nimeni dar pot sa spun si eu 2 vorbe. . .in primul rand ce aveti cu acest info?el vinde produse sau ce face,ce e anormal in asta?nu va obliga nimeni sa luati de la el. . .faceti niste persoane analfabete dar eu cred ca niste persoane mai josnice ca acelea care sunt pline de ura nu cred ca exista. . .lasati-l sa faca ce vrea si daca greseste se ocupa moderatorii,dar se pare ca pe voi avetie o antipatie fata de el si va apucati sa adresati jigniri in loc sa faceti ce se face pe un forum. Cred ca am incheiat dar ma repet,nu mai suferiti atat pentru alte persoane si vedeti-va de treburile voastre
Publicitate
Publicitate
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 septembrie 2009, 19:31:17 • actualizat 12 septembrie 2009, 19:37:14 (1 ori)
info 12-09-2009 16:53:25
Asa si ? Crezi ca eu as fi cel care nu as trece acel test ? Ma indoiesc.
Nu te indoii prea tare sa nu te rupi...nu de alta dar ramanem fara marmote, pe forum.

Inaite de a da un test despre cunostintele in materie de telefonie mobila (aici ai punctat bine, deorece zap nu face parte din aceasta categorie) cred ca ar trebui sa ca tu sa mergi la un control medical de specialitate: Daca intreaba doctorul care ste problema, raspunzi ca ai momente in viata cand te crezi marmota si deschizi topicuri, in titlu carora se regasesc (,) cacofonii usor de evitat!

@nebraja Urmareste si tu activitatea lui info pe forum, si topicurile deschise de el! Urmareste marlania de care da dovada si faptul ca ne trateaza ca pe niste nestiutaori intr-ale telefoniei mobile si ne sfideza cu topicurile sale deschise aka marmota si derivatele. In caz de nu stiai info este si marmota, si lunacristal, si djgsm, si fanzap, iar lista poate continua si ramane deschisa "unor noi colaborai". Si cu toate acestea nimeni nu a luat nici o masura, in privinta asta!

Aveti nevoie de dovezi mai clare si mai evidente pentru a vedea caracterul acestui personaj? Info si pe topicul despre cutremure abera ca zap este cel mai de cacao operator: Fara sa-l intrebe nimeni nimic si fara sa tina seama de tematica topicului!

Ce pretentii poti avea de la unu' care se crede marmota, fanzap, djinfo, djgsm, info, lunacristal si tot neamul lor cel adormit.

Propunerea ca fiecare user nou sa aiba permisiunea de a deschide un topic numai dupa ce a ajuns la un numar de cca 150 - 200 de masje postate pe forum, este una realista si de bun simt, pentru a evita topicurile gen suprpiza - rucsac cu priza si altele de acest gen, unde posteaza maxim 10 mesaje (asta in conditii exceptionale) dupa care topicul "moare"!
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.031⋅4⋅0