Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
@ov1d1u Pe vremea ceea cand am semnalat postarea acestor mesaje kilometrice:
klax187 06-10-2008 17:14:26
O rugaminte am si eu: NU MAI SCRIETI MESAJE CARE POT CONCURA CU SUCCES LUCEAFARUL! E destule de greu sa le citim, cel putin cand suntem de pe telefon. Multumesc pentru intelegere.
Am primit uramtorul raspuns:
gaabytzu_daredevil 06-10-2008 17:19:09
In primul rand nu toti intra de pe telefon,iar in al doile rand nu te obliga nimeni sa citesti asa ceva. daca ti-ar fi placut ai fi citit.
08 august 2009, 12:01:11 • actualizat 08 august 2009, 12:05:48 (1 ori)
Klax, stii ca majoritatea caselor de discuri interzic prezentarea publica a melodiilor de pe materialele audio pe care le vand. Adica nu ai dreptul sa iti deschizi o discoteca si sa difuzezi muzica fara acordul acestora.
Sa zicem ca tu totusi faci lucrul asta, si ti-ai deschis o discoteca in care pui muzica folosind programul Winamp. In contextul de fata, ar trebui tras Nullsoft la raspundere pentru ca tu le-ai folosit programul intr-un scop ilegal? Ar trebui trasi la raspundere toti webmasterii care au promovat acest program?
klax187 08-08-2009 11:56:26
@ov1d1u Pe vremea ceea cand am semnalat postarea acestor mesaje kilometrice:
klax187 06-10-2008 17:14:26
O rugaminte am si eu: NU MAI SCRIETI MESAJE CARE POT CONCURA CU SUCCES LUCEAFARUL! E destule de greu sa le citim, cel putin cand suntem de pe telefon. Multumesc pentru intelegere.
Am primit uramtorul raspuns:
gaabytzu_daredevil 06-10-2008 17:19:09
In primul rand nu toti intra de pe telefon,iar in al doile rand nu te obliga nimeni sa citesti asa ceva. daca ti-ar fi placut ai fi citit.
Da, sunt de acord cu tine aici. Si ala care a dat raspunsul acela... mai bine nu spun din ce clasa al regnului animal face parte. Daca pe el mamicuta si taticutu l-au dotat cu calculator, asta nu inseamna ca trebuie sa aduca astfel de argumente la plangerea ta de mai sus. Nu te obliga nimeni sa citesti, dar mai intri pe un topic care te intereseaza si vezi ca au aparut mesaje noi si cand-colo te trezesti ca e bagata o stire de vreo 150 de randuri pe care oricum ai mai citit-o. Nu-i asa ca e distractiv?
08 august 2009, 12:05:22 • actualizat 08 august 2009, 12:06:58 (1 ori)
ai terminat clasele primare?
crezi ca orange`ul are de castigat daca ne`am activa cu toti ofertele lor cu propriul cnp? lor chiar le pare bine ca exista siteuri de genul.
"Un alt site care sustine acest demers este http://www.mobilewave.ro, care poate fi accesat atat de pe PC cat si in versiunea pentru telefoanele mobile."
rusinica.
repet,numai Orange`ul are de castigat...
ov1d1u - cred ca vrea level,dar nu stie cum s`o zica.
Acuma serios, probabil Klax se plictiseste foarte mult si sta la calculator toata ziua de are timp sa posteze pe forum atatea stiri si informatii in continuu. Unii il apreciaza, altii nu. Unii il vad ca pe regele copy-paste-ului, altii il vad ca pe cel mai destept si mai informat user. Eu il vad pe la mijloc: a dat dovada ca are cunostinte, il apreciez pentru limbajul lui, dar uneori cam exagereaza cu 'importul' de informatie si se cam da savant. Insa sa nu uitam ca aici totul se face benevol si orice contributie trebuie apreciata. Eu n-am vazut pe Klax sa atace pe cineva sau sa dea replici violente ca altii, asa ca...
Un + si de la mine pentru klax, nu stiu dece atatea vorbe pentru faptul ca aduce 'stiri'. Daca sunt multe nu e bine, daca sunt putine la fel, pana la urma care e baiul? Ca o face din plictiseala sau nu trebuie apreciat!
Ar fi util ca utilizatorul sa fie informat, atunci cand introduce un mesaj, daca cineva a mai postat intre timp un alt mesaj. Asa se pot evita mesaje similare de la mai multi utilizatori.
15 august 2009, 21:53:06 • actualizat 15 august 2009, 21:55:06 (1 ori)
Atunci de ce nu lasa site-ul pe mana altcuiva (ma refer la partea de developening). Desigur, acel "cineva" sa fie de incredere si sa nu fuga cu tot cu script )
@SPIDERPC Oricum ideea ta e cam dificil de implementat deoarece trebuie apelata la fiecare cateva secunde baza de date pentru a se verifica daca au aparut mesaje noi ceea ce consuma ceva resurse. Pe deasupra nu prea vad cum ar putea fi facute notificarile (poate sa se adauge automat mesajul in lista de mesaje care apare atunci cand postezi ceva nou)
Am vazut asta pe cateva forumuri. Cand trimiti mesajul iti apare notificarea cum ca cineva a mai postat un mesaj intre timp si ai posibilitatea de a anula mesajul tau sau de a-l modifica.
partz, iei una bucata timp cand dai click pe `reply`, si o compari cu una bucata timp cand dai click pe `submit`, si daca apar mesaje noi intre timp sa le afiseze cumva,si sa intrebe daca este sigur sa continui.. dar faza e ca .. unii vin cu mai multe detalii, pe cand altii cu mai putine..