Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
In legatura cu filtrarea userilor m-am gandit la ceva. Un nou forum: Internet
IP-XCENTRIC 30-08-2005 19:05:36
O functie desteapta pe care am vazut-o in phpBB: 'new posts since last visit' Poti implementa si pe wapix tel&PC? Ceva gen 'latest posts' acum, dar mai avansat...
Am sa fac ceva de genu dar nu va fi asa avansat... oricum om vedea cand e gata..
Ora apare doar in varianta html. Am optat sa nu apara in wml & xhtml pt a nu se face prea mult scrool IP-X se poate daca folosesc input in loc de textarea asta inseamna un dreptunghi ca si cand scrii de ex subiectul la PM.. si mie nu-mi place asa ceva + ca asa nu se poate folosi mai multe randuri, doar unul... De acum in colo nu se mai face asa usor cont pe forum Mai multe metode de precautie la inregistrare
bravo @dsf asa te vreau...ma refer la inreg pe forum...@dsf daca scri intr-un topic nu poti sa adaugi in meniu o optiune sa sari la mesajul pe care lai scris si nu la inceput?
daca se poate adauga o optiune cu ajutorul careia putem ajunge mai repede la pagina x sau y!de pe tel eu cred ca te plictisesti sa tot dai next,next,next si sa stai sa se incarce fiecare...ceva de genul 'go to'!thanks
nu @dsf...ai scris un ms intr-un topic dai introduce iti spune ca a fost adaugat pe urma ai 2 optiuni ..una te duce la inceputul topicului in care ai scris iar cealalta la meniu parca ..pune o optiune sa te duca la ultimul msj din topic adica cel scris de tine
si inca ceva @dsf ..am scris pe chat dar probabil ai iesit..userii care au mai mult de 3 luni de inactivitate stergei ca si asa din 416 sau cati useri max. vreo 30 sant activi
to eu sant...@dsf am vazut ca ai inceput sa le pui pe categorii topicuriile...cea ce ma bucura ...e mult mai usor...o sugestie ...topicu:mirc.distractie sau drog cred ca ar merge in categoria Internet