Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sugestii forum
32 873 vizualizări
3 372 răspunsuri
Linkuri topic "Sugestii forum"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
Nokia3100
In varianta wml a forumului la afisarea user-ilor online daca s-ar putea micsora numarul de useri pe pagina la 6 ar fi nemaipomenit
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
19 august 2005, 21:26:56
pe topicul "adrese wap " s-a facut mare aglomeratie...ma gandeam poate face cineva o indexare a adreselor dupa destinatie:
-logo&ring
-utile
-altele
se poate ?
-logo&ring
-utile
-altele
se poate ?
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
19 august 2005, 21:44:25
1)"Motorola users & registrations" topic trebuie sters ? n-are nimic in el...
2)la Help/FAQ/BBCodes poti pune sa putem folosi si CULOARE?
2)la Help/FAQ/BBCodes poti pune sa putem folosi si CULOARE?
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
ma @dsf vezi ca apa topicuriile ca ciuperciile dupa ploaie mai ales de la nou veniti...punei sa-ti ceara parerea prin pm sau sa citeasca topicuriile existente...iar cei ce aduc injurii nu le poti bloca ip ca daca le dai ban isi fac alt user
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
23 august 2005, 15:36:58
legat de ce a zis unikull:
-ar fi bine sa se stabileasca regulile de ban/warn pt cei care calca stramb
-cat iei daca injuri un user
- -"- un moderator
-deschizi un topic aiurea si ceri ilegalitati etc
-ar fi bine sa se stabileasca regulile de ban/warn pt cei care calca stramb

-cat iei daca injuri un user
- -"- un moderator
-deschizi un topic aiurea si ceri ilegalitati etc
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
23 august 2005, 15:52:31
unick si IP-X aveti dreptete!am considerat acest site unul elitist eu insumi nu am indraznit sa-mi fac parola de user va citeam de obicei ma repet va stiu de pe Esato!dar in prezent"nu mai pot vedea padurea de uscaturi"!Voi cei mai mari luati masuri ca sa nu se mai poate!Va multumesc anticipat.
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
Opera Mini
ip-ul cred ca nu ar trebui banat pentru ca majoritatea folosim acelasi ip de la orange!corectati-ma daca gresesc!
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
ValCrav - Te rog,dezvolta afirmatia ta. Pentru a te putea ajuta, avem nevoie de mai multe detalii in ceea ce priveste problema ta.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
24 august 2005, 12:16:57 • actualizat 24 august 2005, 15:14:30 (2 ori)
IP-XCENTRIC sunt unii la care degeaba le spui si nu respecta nimic. Recomand ca moderatorii sa dea PM cand incalca cineva regulile impreuna cu un WARN (eu tot mai dau).
Si daca calitatea mesajelor lasa de dorit + regulament incalcat de vreo 2-3 ori = BAN 1 zi. Daca se repeta atunci dublu si tot asa.
Am sters cateva topicuri aberante. Poate mi-a mai scapat ceva, anuntati aici!
1)"Motorola users & registrations" topic trebuie sters ? n-are nimic in el...Thx for remind 
Acum userii care au mai putin de 30 de postari NU MAI POT CREEA TOPICURI.
Cred ca daca practicam ideea cu matrimonialele azi forumul statea de 1mil de ori mai prost...
S-a facut curatenie generala in sensul ca s-au sters unele topicuri vechi si inutile.
Sa nu va speriati daca va scazut nr de postari!
Si daca calitatea mesajelor lasa de dorit + regulament incalcat de vreo 2-3 ori = BAN 1 zi. Daca se repeta atunci dublu si tot asa.
Am sters cateva topicuri aberante. Poate mi-a mai scapat ceva, anuntati aici!

Acum userii care au mai putin de 30 de postari NU MAI POT CREEA TOPICURI.
Cred ca daca practicam ideea cu matrimonialele azi forumul statea de 1mil de ori mai prost...
S-a facut curatenie generala in sensul ca s-au sters unele topicuri vechi si inutile.
Sa nu va speriati daca va scazut nr de postari!
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230
Dsf eu cred ca nu e tocmai corect ca userii noi sa poata crea topic dupa ce au postat de 30 de ori! Daca au ceva nou legat de tel ce nu e pe forum? Oare asta nu inseamna discriminare? Oricum sunt o gramada de useri care au "ditamai" "titlu" gen wapix boss si care au facut topicuri aiurea,si nu stiu daca au dat macar un sfat folositor,dar se pricep de minune sa se lege de altii!!! Dak vrei o sa-ti dau si exemple..
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
24 august 2005, 15:30:39
@agresiv,problema noastra a fost rezolvata de catre DSF!Multumim!Nu suna a lauda.Lauda naste mandrie si nu mai suntem obiectivi!Din proprie experienta(nici eu nu stiam la inceput)propun ridicarea limitei de 30 postari/creare topic cu mai mult!inclusiv stergerea acelor postari"in care se bat campii"sau atentionarea in vederea stergerii si de cel care posteaza(nu stiu daca sxista functia)Asa vom pastra siteul curat si de ce nu chiar bun!
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
24 august 2005, 15:40:30
@claudel asta nu-i discriminare!Nu cred ca toti care au venit pe acest site au venit cu gandul sa ne invete ceva nou!Si experienta ne-o spune!Cum a fost la inceput si unde sa ajuns!Oricum daca au ceva important de adaugat userii cei noi o pot face prin PM-uri catre moderatori(pana invata)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
25 august 2005, 01:18:30 • actualizat 27 august 2005, 02:34:38 (1 ori)
@claudel1982 wait a second... Daca as scoate limita de 30 de postari atunci iara ar creea fiecare incepator topicuri airea. Asa ma risc cel putin pt moment.. poate mai incolo voi face ceva mai special pt incepatori , de ex se creaza topicul, se verifica de catre moderatorii si daca e OK (si nu aberatie) atunci se accepta. Oi mai vedea....
Si spunem cine dintre "veteranii" creeza topicuri aiurea sau aberante? Sa nu zici ca IPX ca nu e adevarat. Chiar daca a creat topicuri care nu are legatura cu IT&C, de ex "Povestea din spatele nickului si avatarului" (ai zis ceva de topicu asta pe chat..) mi se pare un topic interesant, asa poti sa cunosti mai bine utilizatorii de pe forum... etc etc
Si IP-X chiar ajuta.. si mai vine si cu stiri care alti habar nu au... uite de ex el a venit prima oara cu stirea despre Opera Mini.. intelegi?
Deci te rog nu te mai lua aiurea de oamenii care iti atrag atentia cand gresesti tu sau alti. Pentru ca face pe buna dreptate! Ar trebui sa ieie exemplu toti moderatorii de la el!
Ar mai fi altele de zis dar ma opresc aici.
Si spunem cine dintre "veteranii" creeza topicuri aiurea sau aberante? Sa nu zici ca IPX ca nu e adevarat. Chiar daca a creat topicuri care nu are legatura cu IT&C, de ex "Povestea din spatele nickului si avatarului" (ai zis ceva de topicu asta pe chat..) mi se pare un topic interesant, asa poti sa cunosti mai bine utilizatorii de pe forum... etc etc
Si IP-X chiar ajuta.. si mai vine si cu stiri care alti habar nu au... uite de ex el a venit prima oara cu stirea despre Opera Mini.. intelegi?
Deci te rog nu te mai lua aiurea de oamenii care iti atrag atentia cand gresesti tu sau alti. Pentru ca face pe buna dreptate! Ar trebui sa ieie exemplu toti moderatorii de la el!
Ar mai fi altele de zis dar ma opresc aici.
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Propun niste pedepse maricele pt cei care incalca in mod voit regulamentul....
Cateva zile out nu recupereza cei '7 ani de acasa'
Cateva zile out nu recupereza cei '7 ani de acasa'
MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
27 august 2005, 16:33:06 • actualizat 27 august 2005, 16:35:51 (1 ori)
Ar fi mai comod ca [local=chat.php]CrapChat beta[/local] sa arate cati useri sunt online pe chat in acel moment.
Înapoi la Administrative
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter