Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
BeNi va fi asa numai sa ma pun si eu sa fac la versiunea web a chatului iframe-uri cu autorefresh... Asta nu se va intampla prea devreme (nu prea am chef perioada asta si oricum nu chatul e baza )
O functie desteapta pe care am vazut-o in phpBB: 'new posts since last visit' Poti implementa si pe wapix tel&PC? Ceva gen 'latest posts' acum, dar mai avansat...
Dsf,de ce nu faci ceva inpotriva mincinosilor astora?Uite cum e iceman,ando,ere,si cati or mai fi.Unu ca suna el de pe wap pe gratis altu ca intra pe wap pe gratis,etc.Mai si fac topicuri aiurea ca sa imi manance mie banii.Pai e normal?La ice nu am incercat dar la ere,da.
Acum ce vina are DSF?Ca ma si suparati? Lasa-i in pace. E un fel de viata, din pacate. Cunosc multe persoane ce traiesc in minciuna. Pe orange se poate sa fie buguri, dar ando si iceman exagereaza
da geopsi asa e impacati-va. ere a vrut doar sa va spuna ca LUI i-a mers si poate va va merge si voua. nu a fost rau intentionat asa ca kiss & make up :-D
Aia e o vrajala.Iti ia banii,dar nu pe moment.Asa mam tapit eu cum mesajele prin gprs.Si faza e ca nu merge.Pai ar insemna ca daca intru pe wap mereu sa fie free.Adica intru pe wap,stau zece min si gata se face gratis. @3d nu ii fac nici o vina nici unui moderator si nici lui dsf.Zic doar ca daca poate o sa faca ceva sa remedieze situatia cand intra pe forum sa aiba in vedere unele aspecte.Io nu ii inteleg de ce fac asa.Mai bine sa taca decat sa minta,nu?Nu are rost.