Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
11 aprilie 2006, 20:34:28 • actualizat 11 aprilie 2006, 20:49:05 (3 ori)
mersi pt thema,si lui easygodzilla si lui frike...a lui frike a mers! si in legatura cu aplicatia avvenu...eu de ex nu pot sa descarc o melodie intreaga,descarc numai o parte din ea si se intrerupe,si incepe sa o deschida mediaplayerul...daca-l conectez la pc merge toata descarcata...cred ca e din cauza setarilor ca nici pe unele adrese de wap nu pot sa intru..care stie setarile pt spv c500 cu wm5 pt wap(unlimited)? alea de postate de dsf nu prea merg...
copii, avem treaba!! trebe sa gasim episoadele 3si 4 de la atlantis. superjoc. nu ma asteptam la asa ceva pt mobile. cine a jucat myst sau tomb raider va aprecia . problema e ca mai sunt episoade de jucat, si io unu le vreau. asa ca plssss a litle help.... a doua problema e cu filmele. smart moovie e bun da merge cu aviuri, care comprimate cu auxiliaru de calculator nu se vad asa de fericit precum wmv facute de mine cu pocket dvd converter(si aici merg subtitrari) da problema ar fi ca le pleiaza cu windoze media (care nu e nici pe departe la fel de destept precum smart moovie) adica,pe scurt, as vrea sau un player de wmv mai bun, fie un convertor de avi mai capabil la care sa mearga subtitrari. oricum prima mea dorinta e legata de ATLANTIS. DACA NU MA AJUTATI II TREIMIT SCRISOARE LU IEPURAS SI LU MOS CRACIUN si tot fac rost de continuare
salut. am o mica pb plugin-ul orange pt wm5 pe C500 nu imi mai merge...adica imi dispare si apare cand vreau sa folosesc iconitele de pe ecran. mai e vreun tovaras de suferinta? ma poate ajuta cineva? l-am instalat si reinst si tot degeaba... nici dupa hard reset nu merge...
Atlantis R2 - Full Retail - RPG, grafica exceptionala!! merita incercat, m-a uimit. 2 MB part1 1,84 MB part2 sorry pt cei care nu au pc, dar cab-ul are 4mb si nu-l pot comprima cu zip in mai multe parti, numa cu winrar.
nu merge sa downlodez intotdeauna zice "try later" care face o fapta buna si mil trimite pls ?
am gasit o aplicatie se numeste Cleartype Powertoy cu care poti sa modifici nivelul gamma al scrisului de pe smartphone adica sa activezi sau sa dezactivezi modul Cleartype. din pacate nu am PC sa-i fac un upload.
salut. am o mica pb plugin-ul orange pt wm5 pe C500 nu imi mai merge...adica imi dispare si apare cand vreau sa folosesc iconitele de pe ecran. mai e vreun tovaras de suferinta? ma poate ajuta cineva? l-am instalat si reinst si tot degeaba... nici dupa hard reset nu merge...
can u help me guys?
Mie imi merg nu stiu ce se intimpla la tine de dispar.Cind dau clik pe o iconita imi deschide respectiva aplicatie. Incearca sa scoti cardul si instaleaz-o fara card pe telefon si vezi tot asa iti face?
can u help me guys?
djadi21 13-04-2006 20:19:43
Ai incercat sa mergi cu SmartXeplorer la Open apoi la Manage file tipes ? Acolo ai bifat ,,Accept download in Internet Explorer" la mp3 ?