Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii si jocuri pentru WM 2003 (SPV C500, Motorola MPX220, etc)
45 709 vizualizări
1 558 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii si jocuri pentru WM 2003 (SPV C500, Motorola MPX220, etc)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
Siteul asta il stiu de vreo 4luni .Cautam odata o aplicatie free pe Google si asa am dat de el.Este bun ca majoritatea aplicatiilor sint full.eu neputind sa le iau cu telefonul nu prea iam dat imortanta. Dupa ce mam logat la ei pe mail am primit numeroase instiinari cum ca a aparut nu stiu ce. Daca nu am net nu le pot lua cu spv-ul fiindca totate sint atasamente si nu le pot descarca. :-(
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
m-am inregistrat si io
de abia astept sa ajung la pc sa le descarc
de abia astept sa ajung la pc sa le descarc
MW Veteran
648 mesaje
din 03/07/2005
18 aprilie 2006, 12:51:12
nu vreti sa terminam cu OT si sa revenim la aplicatii?
foarte frumos din partea ta Geo ca il stiai dar nu ai dat share la informatii. dar sa inteleg ca il uitasei. eu il stiam dinainte ata, dar nu l-am considerat important pana am trecut pe winmobile si pana am stat un pic pe el sa vad sa nu va dau prostii. end of OT
foarte frumos din partea ta Geo ca il stiai dar nu ai dat share la informatii. dar sa inteleg ca il uitasei. eu il stiam dinainte ata, dar nu l-am considerat important pana am trecut pe winmobile si pana am stat un pic pe el sa vad sa nu va dau prostii. end of OT
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CEbogdan_wrc 18-04-2006 12:51:12
nu vreti sa terminam cu OT si sa revenim la aplicatii?foarte frumos din partea ta Geo ca il stiai dar nu ai dat share la informatii. dar sa inteleg ca il uitasei. eu il stiam dinainte ata, dar nu l-am considerat important pana am trecut pe winmobile si pana am stat un pic pe el sa vad sa nu va dau prostii. end of OT
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
Windows CE
ma atata va certati, acuma care a descoperit primu siteu.. daca cautati bine in topic (cred ca in asta) il gaseati de mult postat de blade, de mai mult de 6 luni daca ma gandesc bine, asa ca...
MW Addicted
1337 mesaje
din 14/08/2005
19 aprilie 2006, 01:27:51
eu am cont acolo de un an si ceva 
da hai.. sa terminam cu forumul asta.. important e ca stim de el..

da hai.. sa terminam cu forumul asta.. important e ca stim de el..
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
am instalat gstart menu vers 1.0 dar cand o deschid da eroare:Argument exception.imposibil de gasit asamblarea resursa
pls help.si inca o problema..nu pot instala opera fara decertificarea telului?
pls help.si inca o problema..nu pot instala opera fara decertificarea telului?
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
19 aprilie 2006, 18:56:14
Pentru Opera vezi versiunea speciala pentru SPV C600 aici
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
nu mere @adi..
dupa ce apas download imi imi apare o pagina lunga cu erori/diacritice
dupa ce apas download imi imi apare o pagina lunga cu erori/diacritice
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
Incearca cu Dmanager si o sa vezi ca merge descarcata. IE afiseaza unele caburi in format text.
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
ms geo dar nu stiu linkul direct ca tre sa-l scriu in dmanager,no
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
Uite si linkul dar opera trebuie so instalezi cu Pc. http://ftp.iasi.roedu.net/mirrors/ftp.opera.com/winmobile/800u1/opera_wmsp_800u1_orange.msi. scrii adresa in Dmanager si o descarci si o gasesti cu file manager in Program Files\Dmanager.
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
bruno, ceea ce-ti apare tie, e de fapt codul sursa si nu erori diacritice.
Cu dmanager merge sigur
Cu dmanager merge sigur
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
ms mult pt ajutor @geo si @cody..incerc acu sa o descarc
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
am observat ca aplicatia RJV TWEAKS are in director si Quickreset.exe . oare e soft reset sau hard reset?
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter