Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am nevoie de ceva... un program pt c500 ... care sa.... off cum sa explic...deci vreau sa se auda prin difuzorul telefonului , sunetele care le fac in calculator ( winamp , jocuri etc... ) exista asa ceva ? un remote desktop sau mai stiu eu ... plss , sunt disperat , nu mai am boxe de o luna si am innebunit...
nuu ca am sistem 5.1 ..dar le`am prajit si sunt la reparat.... au ajuns prin bucuresti , nush pe unde sunt... trebuie sa fie ! nu se poate.... innebunesc daca nu e
e misto aplicatia asta care iti schimba user agent-ul
Am incercat sa modific user agent din fisierul ini,dar cand ma conectez imi apare tot acel user desi i.am modificat numele.Stie cineva ce trebuie facut?
scz ca n-am mai venit cu programe si jocuri.. da n-am mai avut timp . Xbar 3 - Full Retail - stiti voi 26,6 KB Xbar3 741 B Update pt functia copy&paste
Update: ok lung -> 5 (selecteaza tot & copy) -> 3 (paste) ok lung -> 4 (selecteaza tu ce vrei & copy) -> ok -> 3 (paste) ok lung -> 1 -> iese din toate aplicatiile in afar de cel curent ok lung -> 1 lung -> iese din toate aplicatiile sageata -> iese din aplicatia curenta
Auto Keylock v3.53 - Full Retail - o aplicatie care cand intra in stanby poti sa pui un screensaver ce iti arata ceasul, poti sa setezi dupa cat timp sa se blocheze... etc. - VERSINE NOUA poti sa-l downloadezi direct cu telu si sa-l instalezi...