Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Exista vreo aplicatie, de orice natura si fel, pentru editare foto? Ma intereseaza auto levels, crop-uri, etc. Telefon: C500. P.S. dar ceva de editat office?
Cu parere de rau... sunt dezamagit. Are un amarat de crop. Nu tu auto levels, color corection, luminozitate, filtre. Chiar nu este nici o modalitate de a instala ceva de editat foto? Chiar daca ar fi ceva de ppc de la care sa iau fisierele s.a.m.d.
@bogdan1978buc Citeste intreg topicul, este si editor foto, 2 chiar, unul nu merge, iar celalat e postat de mine aici, filtre de asemenea are, ba mai mult chiar si filtre pentru sms-uri si posibilitatea trimiterii de mesaje flash.
Mai Bogdane,tu ori nu ai descarcat photo wiewerul pus de Emil mai jos,ori nu te-ai uitat prin el in amanunt.Pai tot ce ai zis tu ca ai vrea sa aiba,are.Si inca multe altele.
e misto photoviewer . l-am luat și eu. păcat că e trial. și are și filtrele pe care zici tu că nu le are. apropo.... eu folosesc și POCKET IMAGE EDITOR. dar nu mai stiu de unde l-am luat. da un search pe google.
Mai baieti, poate sunt eu mai obosit si nu observ dar nu vad un autolevels, sau filtrele de care ziceti voi. Am instalat versiunea RESCO Photo Viewer v5.32. Este trial. Am bifat sa-mi deschida jpg,gif, etc. am deschis poza, dar nu vad decat luminozitate, crop, si un resize pe care nu am vrut sa-l includ in reply-ul anterior, pentru ca e ca si cand te-ai lauda ca ai Dacia in fata unuia cu Porche ( sa nu zic Megane ca sunt subiectiv ). Intr-adevar sunt fan Symbian, daca cumva erau dubii, dar ideea este: am si telefon cu win; pana scap de el vreau sa-l folosesc, si chiar am nevoie de lucrurile pe care le cer. M-am inscris pe acest forum pentru ca stiu ca sunteti mai multi pasionati de win si am zis ca daca nu voi atunci cine? Eu oricum am solutii extrem de functionabile pe P800, dar asa cum am zis vreau sa-l folosesc si pe asta ca sa nu regret ca l-am primit. Scuze pentru vreo eventuala aciditate pe care unii ar fi in stare sa o vada, mai ma antrenez si eu cu glumele, ca deh o luam pe aratura altfel