Un forum nu inseamna doar ajutor. Nu degeaba i se zice forum de discutii.
Felicit cu aceasta ocazie echipa de moderator, pt ca pana la urma s-au impus si au reusit sa aduca forumul pe drumul bun.
Un mare merit il are nenea admin pt implementarea sistemului de avertismente/ban.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Reclamatii MODERATORI.
14 418 vizualizări
1 080 răspunsuri
Linkuri topic "Reclamatii MODERATORI."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Nokia6680
Ba...Sunteti extraordinari!Atat!Uimitor de extraordinari!Bravooo!Dormitati in continuare,ca 2 linkuri pe un topic si doar intrebari fara raspunsuri reprezinta CALITATE,frate...De,glumele nu sunt bune,ok...Pace...Traiasca P.C.R.!Traiasca Partidul Comunist Roman,traiasa tovarashu' ceusescu,traiasca discriminarile,si ciocanul si secera si alte "UNELTE COMUNISTE..".De pe forumul asta!Felicitari PENTRU TOVARASII VETERANI DE PE FORUM!!!
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Fara suparare , imi pare cunoscut modul tau de exprimare ! Esti vreo clona ?
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Nokia6680
Nu sunt nici o clona frate!Sunt Drix!Incantat de cunostinta!
MW Moderator
1078 mesaje
din 17/07/2006
1 aprecieri
13 octombrie 2006, 21:52:19
drixye poti glumi si abera cat vrei pe topicul Cafenea.
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Nokia6680
Ooo...Va multumesc mai mari ai forumului!Va multumesc!Va multumesc,va multumesc...Dar nu vii se pare ca nu e bine ceea ce faceti!!!Pariez ca fiecare dintre voi a-ti incercat sa va angajati undeva,sau sa faceti ceva...Dar nu a-ti putut de o "zdreanta" mai mare,care se crede D-zeu,sa alega ce e bine!Yo cred ca utilizatorii ar trebui sa decida ce sa se intample...Dar...Am uitat...E Romania frate!Ce sa faci!Romania!E exemplul cel mai bun!Cautati nod in papura!Doar stam in Romania!Sa nu uitam!Va multumesc mult!!!
MW Moderator
1078 mesaje
din 17/07/2006
1 aprecieri
13 octombrie 2006, 22:08:58
drixye vezi ca se scrie ati
Sfat: nu mai chiuli de la orele de generala sau liceu
PS: userii au ales ca topicul acela nu e bun pt forum! Eh, democratie!
Sfat: nu mai chiuli de la orele de generala sau liceu
PS: userii au ales ca topicul acela nu e bun pt forum! Eh, democratie!
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Nokia6680
Da,ai dreptate,democratie,intre voi,dar nu cu toti usserii,ci mai marii veterani ai forumului!Bravooo!Ai dreptate!Ar trebui redenumit tot forumul in "Parlamentul Romaniei"!Sau doar Romania!Multumesc frate ca ma corectezi,multumesc f. mult!Pace!Sa luati si mandatul viitor tot voi!Da!Sa nu va lasati!Paceee...frateee...Respect Salajan...Scuze pt offtopic!!!Drix Raperu'!!!
MW Moderator
1078 mesaje
din 17/07/2006
1 aprecieri
13 octombrie 2006, 22:23:13
Bre`, asta se vrea un forum serios nu un forum de aberatii. Am mai spus, daca vrei sa aberezi, abereaza linistit pe Cafenea!
Daca mai aveti ceva de reclamat postati, daca nu, va dorim numai bine!
Sa traiti!
Daca mai aveti ceva de reclamat postati, daca nu, va dorim numai bine!
Sa traiti!
MW Luver
106 mesaje
din 31/01/2006
Nokia3100
Era bun topicu ala, ne mai cobora cu picioarele pe Luna. Totusi cei prea mult nui pofticios.
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
14 octombrie 2006, 01:52:39
nu cumva sa aud ca mi-am facut clone. n-am nevoie de "machiaj" pentru a-mi exprima punctul de vedere
si, nu stiu ce, dar s-a schimbat parca ceva prin zona... nu stiu sigur. sa mai treaca un pic de timp pana va felicit
si #3, i'm watching you!
si, nu stiu ce, dar s-a schimbat parca ceva prin zona... nu stiu sigur. sa mai treaca un pic de timp pana va felicit
si #3, i'm watching you!
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera MiniSeriousSam 13-10-2006 21:31:03
Fara suparare , imi pare cunoscut modul tau de exprimare ! Esti vreo clona ?MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera MiniMishulica 13-10-2006 22:23:13
Bre`, asta se vrea un forum seriosP.S - sper ca intelegeti ce vreau sa spun !
MW Liker
80 mesaje
din 26/12/2005
Opera Mini
O fi topicul de reclamatii aici, dar tin sa felicit moderatorii pentru felul in care au inteles sa respecte dorintelor catorva care vor ca forumul sa fie ceea ce este. Imi pare rau ca si cei ce s-au simtit lezati nu au respectat si ei opiniile multora dintre noi. Nu am nimic cu ei dar ar putea deschide topicuri mult mai apreciate ca cele pe care le-au deschis.
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Deblocati topicul Reclamatii UTILIZATORI.
Banati-l pe raoul, deja e prea mult! DOAR ABERATII, LIMBAJ DE MAHALA, PROSTIE CU CARUL, SE BAGA-N SEAMA CA PAPAGALU... etc, etc
Banati-l pe raoul, deja e prea mult! DOAR ABERATII, LIMBAJ DE MAHALA, PROSTIE CU CARUL, SE BAGA-N SEAMA CA PAPAGALU... etc, etc
Înapoi la Administrative
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter