Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
suntem... mda, ce discriminare.. Va uitati diminineata in oglinda? Daca nu, uitati-va inainte sa dati un warn/warn. De unde era sa stie ca nu voie cu limbaj de chat? Mda, nu toti s-au nascut invatati ca voi.. O seara placuta
18 noiembrie 2006, 20:24:23 • actualizat 18 noiembrie 2006, 20:25:11 (1 ori)
dsf regulamentul,regulamentul, regulamentul ala daca l-am citit o data e bine.. Eu am aflat direct de pe forum (adica de la alti).. Bafta la peste @CatalinKM
Bre nea bunelu mi-ai dat azi warn fiindca am scris "astia sunt buni" in romana in aria english general(acum 3 saptamani-cam tarziu).....daca ne luam dupa asta:tu ai vazut cate mesaje ai scris in romana acolo? ....have a nice day
19 noiembrie 2006, 16:02:16 • actualizat 19 noiembrie 2006, 16:03:44 (1 ori)
@voxxx, nu ai primit numai tu WarN... toti cei care au postat in limba romana pe aria English au primit WarN, indiferent ca au scris ieri sau anul trecut ! Si odata ce acolo se scrie numai in Engleza/English, pai trebuie respectata acea regula !
19 noiembrie 2006, 17:36:14 • actualizat 19 noiembrie 2006, 17:39:41 (1 ori)
voxxx 19-11-2006 15:26:06
Bre nea bunelu mi-ai dat azi warn fiindca am scris "astia sunt buni" in romana in aria english general(acum 3 saptamani-cam tarziu).....daca ne luam dupa asta:tu ai vazut cate mesaje ai scris in romana acolo? ....have a nice day
tare va mai ofticati cand luati warn .. chiar daca nu aveti dreptate, faceti orice sa cadeti in penibil ..
1. nu conteaza cat de vechi e postul .. am dreptul sa iti dau cand vreau eu warn-ul (intarzaierea se datoreaza faptului ca nu prea mai am timp sa intru si sa verific chiar tot pentru ca sunt foarte ocupat momentan) 2. nu stiu unde ai vazut tu posturi in romana de-ale mele in aria English General .. da ma rog .. vad ca iti place sa aduci acuze nefondate 3. cum a zis si methus, toti cei care au postat in lb romana in aria english general au primit warn 10% (acum n-am verificat si topicurile vechi in care nu s-a mai postat de luni bune .. si cred ca nu are rost sa mai verific)
P.S. topicul va fi redeschis in curand .. numai sa vada toti (in general topicul cu reclamatii e foarte citit) ca e bine totusi sa se respecte si aceasta regula.
Pai ce vrei sa fie pe forum? sunt diferite topicuri cu diferite subiecte. daca te intereseaza ceva, deschide si tu un topic, dar ai grija sa nu mai fie deschis alt topic cu acelasi subiect.