Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Moderatorilor stergeti posturile in care apare cuvintul ala necenzurat sau editati-l s-a nu mai vada si altii ca rid de noi. Pacat ca unii nu au treaba si scriu aiurea.
29 septembrie 2006, 10:48:09 • actualizat 29 septembrie 2006, 10:53:01 (1 ori)
Eu am facut misto mai dur de cineva si am luat warn 40%...nu vad pe nicaieri valoarea de 40% din lista postata cu warnuri...bineinteles ca cel care l-a dat a fost "Mishulica" A, si bunelu da warnuri total aiurea. Patit pe pielea mea!
29 septembrie 2006, 16:52:17 • actualizat 29 septembrie 2006, 16:52:44 (1 ori)
Nu inteleg de ce am luat 30% warn pt "mueee steaua" e clar ca am luat de la un stelist daca ziceam "mu*e steaua" intelegeam dar nu am zis,asa ca.....nu inteleg de ce am luat warn,am o intrebare:daca ziceam mu*e steaua mai luam warn?yo nu cred fiindca era cenzurat asa ca de ce am luat warn acum fiindca nu numai ca a fost cenzurat dar a fost si un cuvant mai interesant "mueeee"
hmm... am citit pt ce au luat ban si warn niste useri si am ajuns la concluzia ca cine sa ia de STEAUA ... o pateste... mda... sunteti tari! daca zicea cineva de RAPID nu mai lua warn... eh... n-ai ce face, prietenii stiu de ce...
Mueee nu e un cuvant obscen,daca o persoana crede ca e obscen atunci are o minte preversa ,nici pua,piza sau slobozia nu sunt obscene,deci de ce luai warn taica?
ca nu esti stelist marius. nu ai inteles nici acum cum e treaba? daca ziceai UE dinamo sau rapid, te lasau in pace! alecsutz vad ca a luat warn pt o intrebare... deci si intentia se taxeaza...
voxxx, citeste in urma: alecsutz a intrebat "cat warn ia pt injurarea echipei adverse (si se referea la steaua, el e dinamovist)"... ei, pt asta a luat 10% (nu scrie in regulament) rebel, a facut o reclamatie in leg cu warn-ul lui alecsutz. i s-a cautat nod in papura (banuiesc ca si el e anti-stelist) si a primit warn. s-a enervat (mi se pare normal) si s-a apucat de injurat.
eu zic sa se specifice in regulament: care se ia de telefonul sau echipa de footbal favorita a unui moderator primeste ban!