Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
am mai postat si pe anunturi mai demult si mai postez si aici: unik, schimba semnatura aia ce e imensa!!! daca imi pun si eu toate telfoanele pe care le-am avut, umplu doua pagini!!! nu vad moderatorii? numai pe mine ma vad
scuze mosule dar esti cel mai nesimtit. dai unora avertismente si banuri dar pe altii ii faci uitati. fiti corecti. se cunoaste ca sunteti romani. iar cat despre site si forum mii de aplauze pentru DSF si miliarde de injuraturi pentru mosu. cam asta e parerea mea. STIU CA O SA IAU BAN DAR IMI ASUM RESPOSABILITATILE. iar pentru utilizatori gasiti alt forun ca aici e mancatorie mare. salut
28 septembrie 2006, 16:22:08 • actualizat 28 septembrie 2006, 16:25:58 (1 ori)
Pai baga si detalii daca esti asa de corect , si poate nu o sa ei bann , si apoi de unde stii mataluta ca-s nesimtit , din ce scrii tocmai tu dovedesti ca esti
Tatae are dreptate!!! Warn-ul se da cat, la cine si cand vor moderatori!!!
Edit by mod: esti off topic , a nustiu cata oara , plus ca ai facut topic aiurea , de ce protestezi? Esti cumva o clona ?.Ti-am spus motivul ce ti se pare neclar.
28 septembrie 2006, 17:12:24 • actualizat 28 septembrie 2006, 17:19:20 (1 ori)
Ai primit un avertisment de 10%. Motiv: "Chair crezi tu ca nu e nimeni online? Am primit warn,pe nedrept azi pentru afirmatia de mai sus,care facea referire la noul topic"Reclamatii utilizatori"!Vreau sa stiu si eu cine este Mishulica,din partea caruia am primit avertismentul!?Cred ca ar fi cazul publicarii unei "casete tehnice" a forumului,sa stim si noi cam care-s ierarhiile pe aici!Si o alta intrebare:de cand moderatorii intra pe site nelogati,ca simpli guest,stand la vanatoare!?Acelasi lucru vad ca a fost sesizat de McMaster in data de 26-09-2006, 18:17:21!!!!
Tatae are dreptate!!! Warn-ul se da cat, la cine si cand vor moderatori!!!
Edit by mod: esti off topic , a nustiu cata oara , plus ca ai facut topic aiurea , de ce protestezi? Esti cumva o clona ?.Ti-am spus motivul ce ti se pare neclar.
Edited by mosul at 28-09-2006, 17:09
Pentru aia am primit prima data 30% warn, dupa care s-a scazut la 15. Clona te asigur ca nu sunt pt ca eu am aflat de MW cam de o luna. Scuze de
28 septembrie 2006, 17:42:33 • actualizat 28 septembrie 2006, 18:07:08 (1 ori)
Warn: 10% off topic 10% limbaj de chat 15% creare topic aiurea 15% injurii insulte PM 20% insulta 30% flood zambareti 50% spam (repetare a aceluiasi mesaj pe topice diferite} 60% injuraturi
AAAAAAAA si mai este o posibilitate de a alege moderatorul valoarea de aceia mai se termina cu 3 sau 7
Acum Calc si ceilalti daca sunteti cinstiti cu voi ,vedeti cam de cate ori ati fost iertati Mishulica este un personaj virtual (bot) care este controlat de moderatori
28 septembrie 2006, 17:52:26 • actualizat 28 septembrie 2006, 18:16:36 (3 ori)
Revin cu contestatia asupra warn de10%!Asta a fost mesajul meu:"Urez odihna placuta moderatorilor,sunt ore intregi cand nu gasesti unul pe forum.S-a dat liber la delatiune!"Comentam de fapt inutilitatea topicului creat,care incuraja delatiunea(para)!Este treaba moderatorilor ce fac cu replicile noastre,nu trebuie sa ne "dam in gat" unii pe altii! P.S. Si totusi cine mi-a dat warn daca Mishulica e iluzoriu si poate fii orice moderator fara curajul raspunderii!?Lol... topicul a fost inchis oricum! P.S.2:Multumesc lui "mosul" pentru corectitudine,am devenit curat-curat,nu meritam!