Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Reclam pala care mia dat warn pentru o poza cu mine pa motiv ca nu ar fi reala poza.pai da unde stiti voi adevaru?nu dati omului prezumtia da nevinovatie?e mai rau ca la trebunal,sa mor io!scoatetimi warnul!
Reclam cenzura inacceptabila care exista pe acest forum. De ce am primit warn pentru mesajul de mai sus?E o reclamatie intemeiata,sau va simtiti cu musca pe caciula? Probabil ca o sa-mi dati si pentru reclamatia asta,nu?Ca de solutionat,nici o sansa.
Motivul ban-ului este: "de ce esti nesimtit??"; Motivul ban-ului este: "ca sa nu te mai chinui .. chill out si revii "; Motivul ban-ului este: 'ia putina pauza! deja prea multi ai enervat. daca nu te vei cuminti, risti sa iei direct ban!' etc, daca tineti neaparat "sa-i ziceti vreo 2", faceti-o in privat domnilor moderatori. Fraza incepe cu "MOTIVUL banului"... deci respectati o regula simpla!
Eu sunt prost si nu-mi dau seama!!! Ok? Comentariile lu' Misulica sunt de prost gust si se coboara la nivelul celor banati! De ce nu te banezi si tu tovarase Misulica?!