gata! dupa vreo 5-6 ore de butonat myri si bateria. acum sta saracutul la incarcat. well... DSF nu face probleme difuzorul, nu distorsioneaza dar parca se aude mai incet decat la celelalte. oricum, mai bine CALITATE decat CANTITATE.
ce m-a ofticat pana acum:
1. n-am reusit sa-l sincronizez pe cablu. imi ramane active syncul in receiving settings, sau cam asa si.... nu mai misca. se blocheaza calculatoru. in schimb pe IrDA si bluetooth mi-a mers super.
2. nu are orange back-up naspa!!!! rusinica orange!!!! unde e orange signature?? C500 are si C600 nu

dezamagire
3. exact ce ma temeam: dupa 5 ore de jucat si instalat cateva programe din 10 MB memorie interna mi-au mai ramas 6

trebuei enaparat sa gasesc iar postul ala pe modaco despre cum sa salvez e-mailurile in card, nu teelfon. voi aveti vreo idee? trebuia modificat un pic in registrii, dar nu mai tin minte. oricum, multe din tweakurile de c500 au ramas valabile si pt c600, inclusiv decertificarea

4. netu merge super SUPEEEERRRR!!!! am descarcat 3-4 melodii de pe mobilewave, de vreo 200-250 KB WOW!!!!

zboara!! se vede ca are EDGE
cat despre emulatorul NES, nu am avut timp sa-l testez. maine poate il instalez