Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
19 noiembrie 2005, 06:00:18 • actualizat 19 noiembrie 2005, 06:07:04 (1 ori)
Mai.. cine nu are nevoie de capabilitatile unui smartphone (multi tasking, redare fisiere xvid/divx, instalare programe ce completeaza sistemul de operare, jocuri emulate, jocuri portate[doom, quake, etc], etc) sa-si ieie un telefon mobil "simplu"..
Eu as vrea SPV C600.. dar mai astept putin sa vad daca au rezolvat HTC problemele cu "tsss" si cu joystik-ul... ca problemele cu prafu ma gandesc ca nu s-au rezolvat (mai mult astept din lipsa de fonduri )
la orange la oferte speciale e 282 de dolari(fara abonament cred).Dar am auzit de la prieteni ca joystik-ul nu merge prea bine iar camera desi are 1.3Mp scoate pozele slab calitativ!
SPV C600 v-a fi disponibil incepand cu data de 5 dec. la pretul de 279usd+tva la abonament;dar,cum Romania e tara tuturor posibilitatilor ramane de vazut...
25 noiembrie 2005, 01:53:44 • actualizat 25 noiembrie 2005, 01:54:43 (1 ori)
eu zic ca e putin probabil sa apara pe 5 decembrie. de la Orange nu e nici o declaratie in sensul asta plus ca la cate probleme au fost cu stocurile de C500 ma indoiesc ca de data asta va fi altfel.
Am fost astazi sa-mi achit factura si o duduie de la Orange Shop a spus ca la fidelizare un SPV C600 v-a ajunge undeva pe la 350 usd cu tot cu tva! Ramane de vazut...