Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
@djadi21 mai am 5 mb liberi din 10 si am instalat 6 teme pe tel iar pe card am pus tcpmp. si am 8- 9 mailuri pe tel, fara atașamente. trebuie neapărat sa mut mailurile pe card. :-(
ba se merita . Adica vrei sa imi spui ca un soft mai nou , camera mai buna , difuzor care se aude mai clar , plus multe alte chestii nu merita 2.5 mil ?
@eric daca gasesti rezolvare poti posta aici, sau sa deschidem un topic special cu Tweak-uri pt SPV C600? Sa ne rupem in tweakuri ) .. in special de registrii.. ca sunt cele mai "accesibile"
@just me hahaha.. nu stii ce vorbesti... C600 e MULT mai bun decat C500. Nu doar EDGE, si QVGA si Windows Mobile 5.0.. si sa nu uitam de camera 1.3MP
@eric daca gasesti rezolvare poti posta aici, sau sa deschidem un topic special cu Tweak-uri pt SPV C600? Sa ne rupem in tweakuri ) .. in special de registrii.. ca sunt cele mai "accesibile"
pai 90% din cele pt c500 merg si aici..
DSF 19-12-2005 13:51:38
@just me hahaha.. nu stii ce vorbesti... C600 e MULT mai bun decat C500. Nu doar EDGE, si QVGA si Windows Mobile 5.0.. si sa nu uitam de camera 1.3MP
@DSF inecrc cu tweakuri de C500. dupa cum zice si blade, multe tweakuri de registri raman valabile si pt c600. dar din pacate nu si ce am interesseaza pe mine cel mai mult: sa stocheze mailurile si ceea ce descarca de pe net sau bluetooth/IrDA pe card, nu in Storage/my documents azai am facut un test: mai am 5.4MB liberi si am incercat sa-mi trimit un fisier de 6MB prin bluettoh. a inceput sa il primeasca... si primea.. si memoria scadea.. si scadea... paan a ajuns la 2KB. in momnetul ala you are running low on memory, delete some data first!! transfer canceled. inca mia caut un tweak sa schimb default-ul pt dld. singurul lucru bun pe care l-am gasit ieri cautand pana pe la 3 dimineata pe net, a fost un program pt c500 care iti muta folderul de cache pt internet explorer pe card. si uite asa am mai salvat vreo 3 MB din amaratii aia 5
de ce nu pot sa descarc nimic nici poze nici mp3 imi spune ceva de genul "descarci fisierul de 42 octeti" .pot sa fac ceva ? se remediaza prob daca dau un reset
da, si pe mine ma intereseaza chestia asta (cu setarea directorului unde sa salveze fisierele donwloadate/primite prin ir/bluetooth).. deci daca afla careva.. sa posteze aici . Poate imi i-au SPV C600 la anu`
@Blade da inteleg, dar ziceam ca poate era mai bine sa postam tweakurile in topic separat sa ne fie mai usor sa le gasim cand om avea nevoie de ele
@soso77 cred ca chestia aia e de la reteaua wap...
@eric si ceilalti care au SPV C600, cum sta cu bateria?
mih-ule vazui ca si tu ti-ai luat SPV C600, ce parere ai?
@dsf am reusit sa salvez mailurile pe card, am pus cache-ul de internet explorer pe card, iar acum mă chinui sa schimb default folderul pt ceea ce downloadezi. cat depre baterie, e de 1150 mah spre deosebire de 1050mah la c500. oricum se simte dosebirea: dupa prima incarcare c500 m-a tinut 12 ore, iar c600 aproape 24. tot e bine. pana acum se prefigureaza ca o sa mă tina în medie vreo 2 zile. forjat la greu. în manual scrie ca bateria rezista maxim 5 ore navigare pe net ... eu stau cam 1-2 ore pe zi. pe total, din punctul meu de vedere e mai buna decat ma asteptam
@DSF...mda.il am camera e buna bateria.la prima incarcare:patru ore pe player la maxim si cam doua de navigat...si a ramas 50% din ea.e mult mai buna decat aia de c500 afisaj.nu comment viteza wap:f buna deocamdata e beton.......