Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
11 aprilie 2007, 11:13:10 • actualizat 11 aprilie 2007, 11:17:23 (1 ori)
am modificat mesajul anterior ... sorry am uitat sa adaug si link-ul a nu e pt bb5 ... acuma am vazur vazusem nokia 6800 si am crezut ca e 6680 ... deci nu e pt bb5 sorry ...
Buna am si eu o problema am primut din Franta un Nokia 6630 si un Nokia 6280. Eu sunt din arad am mers la toate GSM-urile sa le pot decoda si toata lumea imi spune ca nu exista soft pt tipurile de telefoane. DACA ESTE CINE-VA AMABIL SI MA POATE AJUTA IN CE ORAS LE POT TRIMITE LA DECODAT SAU DACA ARE CINE-VA SOFTUL PT ELE....ASTEPT RASPUNSU vostru pe alex-r@mail.elcotelecom.ro sau la id`ul al3ar87 va multumesc
A mai aflat cineva daca se poate decoda un 6630? Sau imi poate spune cineva daca au mai aparut noutati si schimbari in acest sens? E codat pe orange Franta.
bag seama ca insistati,desi s-a spus de 50.000 de ori ca nu se pot decoda...ooook,daca sunteti disperati,exista o solutie. Va costa 450ron. Va mai intereseaza? Daca da ( ) ),va astept pe inbox pt detalii
bag seama ca insistati,desi s-a spus de 50.000 de ori ca nu se pot decoda...ooook,daca sunteti disperati,exista o solutie. Va costa 450ron. Va mai intereseaza? Daca da ( ) ),va astept pe inbox pt detalii
Si totusi anumite modele se pot debloca...nu chiar la 450 ron ci pe la 200 ron.Cei interesati ma pot contacta.