Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
21 martie 2007, 16:29:27 • actualizat 21 martie 2007, 16:36:04 (1 ori)
guzun_mare 15-03-2007 16:13:39
am decodat si resoftat un nokia 6680 adus din spania, codat pe movistar, in regie la verbitel, la inceputul lunii februarie. www.verbitel.ro. pretul e cam mare 80euro, dar avand in vedere ca nu am dat nimic pe el ... a meritat. telefonul merge foarte bine. baietii pot decoda si alte retele din alte tari la pteruri diferite. merita sa incercati...
movistar merge cu pw.Si nu toate modelele.
ca am auzit ca odata ce i-ai schimbat placa nu se mai poate numi telefon, sa strica din cauza la alta placa...
O tampenie mai mare ca asta inca nu am auzit.Eu am schimbat o placa 6680 pe al meu ca am avut probleme in UEM.Merge totul ok!
02 aprilie 2007, 16:33:35 • actualizat 02 aprilie 2007, 16:40:20 (1 ori)
credeti ca in germania se poate decoda un nokia 6280 pe T-Mobile miercuri pleaca sormea acolo si il las da ei !!! eu il am de 5 luni si merge bine de tot ....il port cu mine si la WC La mine imi spune cand bag o cartela valabila din romania Restrictid code se poate decoda cu vreun cod anume ?
Am incercat cateva coduri din generatorul acelea de BB5 si acum imi spune altceva decat imi spunea inainte adica CODE ERROR ... Acum imi spune cam asa ceva : canot change de restricid code
02 aprilie 2007, 19:38:32 • actualizat 02 aprilie 2007, 19:40:24 (2 ori)
Care a reusit sa mituiasca pe astia de la vodafone sa faca unlock contra "cash" ca degeaba apelez la ei sunt cei mai ratati ca nu decodeaza terminale vechi de 2 ani BB5. Cred ca mai multi bani scot de la mine pe decodare decat imi permit sa platesc pe serviciile lor de internet wireless, sincer cele mai naspa de pe planeta.