Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Stiam de faza cu sp3, sa downloadezi doar pack-ul, dar coincidenta a fost ca oricum trebuia sa formatez partitia, si asa am si testat lucruri putin mai noi
Am gasit niste XP-uri dar nu stiu in care sa am incredere. Am si un Untouched...dar as vrea unul cu drivere sata in el. Mi-as face eu unul cu nLite, dar ... care drivere de sata sa le iau? Macar pt asta aveti un link bun?
25 iulie 2010, 10:21:24 • actualizat 25 iulie 2010, 10:23:32 (2 ori)
Start --> All Programs --> Accessories --> System Tools --> Internet Explorer (No Add-ons) Deschide Internet Explorer fara addon-uri si vezi cum iti merge asa.
Pai asta am citit cind l-am instalat. Optiunea asta imi dezactiveaza Adobe flash player M-am uitat pe google, si toata lumea se plinge de IE8, ca are probleme cu adobe flash. Cum se poate face o legatura constanta prin ftp sau alta legatura cu hostul meu de pe internet, cu stabilirea conexiunii automat cind o activez, ca luzerii sa poate accesa fisiere de pe PC ul meu , sau si eu sa pot avea acces,sa pot modifica, tot timpul continutul ce am pe host Deci asta prin windows daca se poate , fara alte programe instalate? Cum e de exemplu opera unite... Cineva a incercat, a reusit asa o conexiune?