Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cu WMP 11, IE7.. toate updateurile la zi pana in la sfarsitul lui iulie!
de un an aproape folosesc windows`urile de la ETHO si nu am avut nici o problema, nu sunt personalizate deloc, doar update`urile!
P.S. e pe torrent.. bafta
Da am si eu o parere despre el Cel putin cel din iulie mess-ul nu merge,opera nu nod32 centre-ul nu merge IDM la fel toate au aceeasi eroare Error Reporting Mai bine il instalez pe cel vechi si las sa faca update ..pe urma instalez manual de ce este nevoie..
Eu am SP3.In ciuda ca se auzea ca e varza,chiar nu am nici o eroare la el,si daca eu nu instalez si de zinstalez... ).Dupa mine service pack 3 e mai bun ca 2.Isi face singur update dupa ce i dau shut down,ceea ce imi place;nu trebie sa stau langa el.De obicei se aduna vreo 20 de updateuri si seara dupa ce ma culc il las sa isi faca treaba,si si-o face;).I like it
care e treaba cu xp media center? am inteles ca media center e un sistem de operare media separat de xp! este vreo posibilitate sa trec de la xp professional la xp media center fara reinstalare? merita?
26 septembrie 2007, 23:21:28 • actualizat 26 septembrie 2007, 23:22:39 (2 ori)
Windows XP Professional Corporate SP2 September 2007 ETH0 This Release includes every Hotfix and Security Update til September 2007. WGA already patched! Dwn: [here]
Este impartit in parti de 100mb.My Upload.In directorul de dwn gasiti serialul cat si HJSplit sa puteti intregi imaginea.