Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mai baieti... cei care aveti C500 cu homescreen functional. Va rog sa-mi trimiteti si mie unul ca sa il pun in CABul de la versiunea standard ca sa mearga din prima la oricine.
21 martie 2006, 02:45:55 • actualizat 21 martie 2006, 02:48:36 (1 ori)
Sorry, nu stiu engleza. Apropo, nu ar fii mai bine sa faci si o interfata in romana si la site si la program, cu siguranta ca nu sunt singurul care nu stie engleza ?
In timpul in care imi ia sa scriu traducerea in romana pot sa adaug n facilitati noi. In acest moment suport multilanguage nu pot sa ofer din cauza presiunilor generate de lipsa timpului.
21 martie 2006, 11:45:03 • actualizat 21 martie 2006, 11:50:53 (1 ori)
Pentru cei care folosesc apn internet (deci nu wap unlimited) traficul se taxeaza. Totusi traficul este NEGLIJABIL - cativa BYTES pe zi... cu MTS nu se face trafic mai mare de 500 kb pe luna (in conditiile in care traficul inclus este de 10 mega). Atat am facut eu si cred ca il chinui mai mult decat oricine avand in vedere ca il si folosesc non stop, dar fac si developing.
Cateva intrebari: 1)Cata energie consuma MTS,avand in vedere ca verifica la 30 sec serverul? 2)pe partea de server se mai poate lucra,astfel incat,chiar daca nu verifica serverul la 30 sec,serverul sa faca aproape automat push la email cand ajunge mailul pe server? Daca s-ar putea gasi cumva o solutie pt acest lucru,atunci cred ca s-ar mai economisi si din baterie....
Ar mai fi utila treaba asta in conditiile in care stai multe ore intr-o locatie care are un singur CID....ar fi o realizare sa se opreasca din verificat CID-ul,sa ia o pauza,dar sa te anunte aproape instant ca ai primit mail.... Stiu,este prea mult,dar poate,totusi,iti vine vreo idee.
1) MTS nu consuma energie cand se uita dupa CID. Este o operatie "banala" de citit o adresa de memorie... mult mai usor de facut decat chiar sa afiseze ceasul pe homescreen. In schimb, consumul maxim de energie se face atunci cand se comunica cu serverul. De aceea am ales o ora timp de stationare atunci cand nu se schimba CIDul. 2) Din pacate serverul nu are cui sa-i trimita mesajul pentru ca IPurile telefoanelor se schimba la fiecare initializare a GPRSului. Singura modalitate este ca telefonul sa se uite pe server dupa mesaje.
In versiunile viitoare voi introduce optiuni pentru aceste timere... oricine isi va putea seta telefonul cum vrea.
Concluzie, power consumptionul este neglijabil cu exceptia momentului in care MTS comunica cu serverul pentru ca comunicarea GPRS presupune multe lucruri.
21 martie 2006, 14:13:17 • actualizat 21 martie 2006, 14:29:17 (2 ori)
am incercat de proba sa trimit un mesaj pe tel,folosind nickul.nu a ajuns-am folosit pagina web: http://www.fightersoft.ro/mts/services.html in schimb,folosind 4074 a mers.
21 martie 2006, 21:49:07 • actualizat 21 martie 2006, 22:07:19 (1 ori)
MTS 1.07:
- fixed an issue that caused the LAC number to be returned negative (with the - sign in front) - very important - now when you are in an unknown area, a short ding will be played (if the checkbox vibrate on new cell is checked) - fixed a bug that caused the the <-> sign to be displayed more than one time in the description - optimized the communication module a bit - less power consumption