Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mobile Tracking System
63 761 vizualizări
3 420 răspunsuri
Linkuri topic "Mobile Tracking System"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
Windows CE
trimite-mi atunci pe mail templateul sa vedem ce zic si nemtii.il voi posta intocmai.dau doar copy paste sau mai tre facut ceva?
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Astazi nu am reusit sa trimit nici un e-mail de pe MTS pentru ca aparea vechea eroare cu server-ul down in timp ce partea de legata de CID-uri functioneaza corect. E o problema din telul meu sau din server?
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
18 martie 2006, 18:26:12
partea de forwarding a functionat.....cel putin la ce m-am jucat eu....la partea de trimis nush.
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
18 martie 2006, 18:50:41
eu am si trimis am si primit.e drept ca a durat cam mult dar a mers din prima.message sent .....
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
18 martie 2006, 19:20:14
Yep, am vazut problema si am reparat-o. Acum se pot trimite mailuri de pe telefon.
Mesajele mergeau, dar nu si e-mailurile (adica write message catre o adresa de e-mail).
Mesajele mergeau, dar nu si e-mailurile (adica write message catre o adresa de e-mail).
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
19 martie 2006, 05:29:16
Mobile Tracking System 1.06:
- now you can send messages and track users using their phone number OR username
- added time zone support - every user should set their time zone from Options - Settings - Your ID. After choosing your time zone press Options - Change Time Zone.
- last reported location now specifies how much time has passed since the last report instead of showing when that occured
- now you are being alerted only the first time you received new messages. The alert will be silent until you select Options - Read Messages.
- now when activating the homescreen the current information is displayed immediatly (you don't longer have to wait 30 seconds)
- now when MTS client is communicating with the MTS server the <-> characters appear on the homescreen
Inca nu merge treaba cu userii la e-mailuri. Acolo va trebui sa fac niste schimbari substantiale si pe serverul de e-mail si nu mai am energia in noaptea asta care defapt s-a terminat. In schimb merge la tracking si mesaje chat normale.
De asemenea veti observa si cativa operatori noi precum US Cingular etc.
More updates will follow, stay tuned.
- now you can send messages and track users using their phone number OR username
- added time zone support - every user should set their time zone from Options - Settings - Your ID. After choosing your time zone press Options - Change Time Zone.
- last reported location now specifies how much time has passed since the last report instead of showing when that occured
- now you are being alerted only the first time you received new messages. The alert will be silent until you select Options - Read Messages.
- now when activating the homescreen the current information is displayed immediatly (you don't longer have to wait 30 seconds)
- now when MTS client is communicating with the MTS server the <-> characters appear on the homescreen
Inca nu merge treaba cu userii la e-mailuri. Acolo va trebui sa fac niste schimbari substantiale si pe serverul de e-mail si nu mai am energia in noaptea asta care defapt s-a terminat. In schimb merge la tracking si mesaje chat normale.
De asemenea veti observa si cativa operatori noi precum US Cingular etc.
More updates will follow, stay tuned.
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Primul test al versiunii 1.06 a scop în evidență un timp de comunicare cu server-ul mai scurt că niciodată :collup:, probabil astazi o sa plec la vânătoare de CID-uri în județ
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
Windows CE
Parca Ro are GMT+2.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
19 martie 2006, 14:01:34
Don't worry, v-am pus eu default +2 la toti.
Hmm nota: daca nu merg rapoartele de tracking la vreunul din voi sa-mi spuneti. Am observat o problema cauzata de faptul ca PCul meu are data in format romanesc, iar serverul in format international, si unele intrari au fost facut pe calculatorul meu cand am reinstalat Windows 2000ul. Toate intrarile facute de pe calculatorul meu a trebuit sa fie sterse, dar daca mi-a scapat ceva va rog sa-mi spuneti.
Hmm nota: daca nu merg rapoartele de tracking la vreunul din voi sa-mi spuneti. Am observat o problema cauzata de faptul ca PCul meu are data in format romanesc, iar serverul in format international, si unele intrari au fost facut pe calculatorul meu cand am reinstalat Windows 2000ul. Toate intrarile facute de pe calculatorul meu a trebuit sa fie sterse, dar daca mi-a scapat ceva va rog sa-mi spuneti.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
19 martie 2006, 19:33:47 • actualizat 19 martie 2006, 19:37:43 (2 ori)
Check out the improuved MTS page:
http://www.fightersoft.ro/mts/index.htm
Am facut pagini special dedicate sign-upului, decertificarii si un manual al MTS.
Daca gasiti broken links sau greseli gramaticale va rog sa ma anuntati... am scris totul foarte repede.
http://www.fightersoft.ro/mts/index.htm
Am facut pagini special dedicate sign-upului, decertificarii si un manual al MTS.
Daca gasiti broken links sau greseli gramaticale va rog sa ma anuntati... am scris totul foarte repede.
MW Liker
52 mesaje
din 22/09/2005
Windows CE
man de la adresa asta postata de dine am putut lua si aplicatia am instalato dar cand dau drumu spune ceva de o violare de sistem
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
20 martie 2006, 12:43:17 • actualizat 20 martie 2006, 13:29:09 (1 ori)
Merge pe C500. Citeste aici - http://www.fightersoft.ro/mts/decertificate.htm
Tot din ciclul behind the scenes:

The MTS Mainframe (server + e-mail server) is powered by Borland Delphi 2005.
Tot din ciclul behind the scenes:

The MTS Mainframe (server + e-mail server) is powered by Borland Delphi 2005.
MW Liker
52 mesaje
din 22/09/2005
Windows CE
cum fac sa aduc pe homescreen aceasta aplicatie e tare de tot.intro saptamana tot galatiu va fi disponibil si asta va fi cu siguranta
Topicuri similare
›
whiteboy
acum 16 ani
219
10 562 vizualizări
›
DSF
acum 17 ani
124
3 463 vizualizări
cine e aici?