Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Eu la-m mutat din aplication data\home in storage\aplication data\home si ma-m dus in setari si lam afisat pe ecran .Dar nu prea se vede bine.Diseara o sa vad ce pot face.
Am facut o mica modificare pe partea de server. Acum cand folositi functia localize de pe site sau details de la find phone nu se mai afiseaza view location acolo unde nu exista poze in baza de date. De asemenea am postat si rapoartele updatate.
Sfat pt cei ce vor sa introduca celule: incearcati sa scrieti calumea nu aiurea. m-am uitat prin rapoartele alea cu celulele orange si am vazut la County: "ro", in alta parte "romania" .. eu stiam ca stargate se refera la simbolu pt respectivul oras (vedeti http://www.hartionline.ro/diverse/inforase.html poate va ajuta). Sau la description intr-un loc am vazut ca cineva a scris "Targu Neamt", pai aia se scrie la Town, nu mai trebuie specificat si la description din cate stiu eu. Acolo scrii descrierea pt locatia respectiva
Eu personal nu folosesc MTS din mai multe motive (si in plus inca nu detin personal un smartphone Windows Mobile ), dar nu asta e important. Oricum cei care vreti sa faceti o treaba buna.. faceti-o pana la capat!
PS: pt cei cu ROM de Qtek: acum va merge aplicatia?
ai dreptate DSF.dar ce te faci cand treci cu masina pe langa o sa localitate pe care n-o cunosti si n-ai ce sa scrii la description?nu merge sa treci '"strada principala"...pui tot comuna respectiva...
10 martie 2006, 08:12:59 • actualizat 10 martie 2006, 08:14:28 (2 ori)
DSF ai dreptate ,dar cum a spus si IP-XCENTRIC am scris la Town Tirgu-Neamt ,dar nu trebuia sa scriu cit mai multe detalii despre locatia respectiva.Fiind localitati importante linga Tirgu-Neamt trebuia sa dau date importante plus ca sint si strazi cu aceeiasi denumire.
geo2000 nu știam . Sorry. Păi ip-x nu știu ce să zic, dacă nu știi prea bine locația...decât să scrii greșit/incomplet mai bine lasă 'necomplectat'... Şi va scrie un altul care știe mai bine locația. Nu știu, mai bine te clarifica stargate . Traian23 păi spune-i că ai uitat parola pt contu tău, și mă gândesc că tre să specifici și nr de telefon
10 martie 2006, 11:22:08 • actualizat 10 martie 2006, 11:23:56 (1 ori)
@DSF, asa e. County inseamna judet si nu tara (countRy). La county scrieti ce scrie pe numerele de inmatriculare ale masinilor din judet. E si vina mea ca persist in a scrie interfetele programelor mele in engleza si nu in romana chiar si acolo unde este cazul. Oricum, nu am zis nimic pana acum pentru ca se poate edita. Toti suntem poweruseri acum si putem edita. Eu am editat vreo 5 celule bagate de mine pana acum. Prioritatea 0 este sa editati celulele bagate cu RO la county (cred ca am sa fac protectie in urmatoarea versiune de client). Pentru cei care treceti printr-o zona necunoscuta, scrieti ce stiti. Sunt sanse mici ca in nu stiu ce sat o sa foloseasca cineva un smartphone in viitorul apropriat. Este mai bine sa contina macar informatii generale decat deloc. Cine trece pe acolo sau locuieste in zona poate sa editeze. DSF, in afara lipsei de WM smartphone, astept celelatle motive pe PM sau aici pentru a putea sa le adresez in urmatoarele releasuri. Acelasi lucru este valabil pentru oricine.
@traian23, trimite un mail cu numarul tau de telefon si iti voi reseta parola in 1234. In viitor acest lucru se va face doar pe SMS intrucat nu pot sa verific altfel ca acel numar este folosit pentru MTS. Acum suntem o comunitate restransa si ne permitem.
Voi posta un release putin modificat al ambelor aplicatii soon.
10 martie 2006, 11:29:52 • actualizat 10 martie 2006, 11:30:33 (1 ori)
stargate 10-03-2006 11:22:08
Pentru cei care treceti printr-o zona necunoscuta, scrieti ce stiti. Sunt sanse mici ca in nu stiu ce sat o sa foloseasca cineva un smartphone in viitorul apropriat. Este mai bine sa contina macar informatii generale decat deloc.
absolut de acord
o mica idee:n-ar putea afisa si ora cand esti in aplicatie atunci ii dai refresh si get location manual?ca tot interogheaza serverul...
inca ceva:inca imi apare uneori "awaiting for MTS"....atunci eu intru in MTS,dau refresh+get location,ia legatura cu serverul si-mi indica locatia dar cand dau pe buton rosu sa ies,imi apare pe homescreen tot "awaiting for MTS".-sugestia mea e daca tot ii dai check manual,sa recunoasca automat rezultatul checkului manual...adica am senzatia ca MTS verifica conform programului,dar nu se opreste cand dai manual get location....