Serverul merge acum cu 0.13. Versiunile precedente nu sunt compatibile si cauta serverul la o adresa gresita.
http://www.fightersoft.ro/mts/mts_c600.zip
http://www.fightersoft.ro/mts/mts_c500.zip
!!! dupa ce downloadezi verifica ca la Your ID ai adresa serverului 193.231.125.43:81 !!!
Nu am mai trimis mail intrucat very soon voi releasa 1.00.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mobile Tracking System
63 760 vizualizări
3 420 răspunsuri
Linkuri topic "Mobile Tracking System"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
08 martie 2006, 18:40:44 • actualizat 08 martie 2006, 18:42:23 (1 ori)
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
Windows CE
@stargate abia astept sa testez v 1.00.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
08 martie 2006, 21:44:01
stargate
thanks for the stickie 

Codyms 06-03-2006 11:30:13
poti face o versiune certificata, eventual cu extensia cab. Asa, vor putea folosi toti aplicatia. 
Codyms 06-03-2006 14:54:51
fa doar o versiune simpla, necertificata cu extensia.cab, pe care s-o pui intr-o aqhiva zip. Qtek, accepta si necertificate.Si in plus certificarea cooosta (vazusem pe un site), ceea ce nu se renteaza pt stargate, deoarece MTS este o aplicatie non-profit.
Ziceti voi ca pe SPV C500 cu ROM de Orange merge aplicatia iar cu ROM de Qtek nu merge. Ambele decertificate. Poate buba e in alta parte.. poate la Qtek trebuie "deblocata" o chestie care se ocupa de CellID. Mai cautati pe google sau prin registri

stargate 06-03-2006 16:27:37
In urma unui brakethrough extraordinar pe care l-am facut azi, pot sa spun ca am facut un pas mare catre un release pentru platforma Java al MTS.Oricum bafta in continuare stargate!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
08 martie 2006, 22:03:44
DSF 08-03-2006 21:44:01
poate la Qtek trebuie "deblocata" o chestie care se ocupa de CellID. Mai cautati pe google sau prin registri 
nu ma puneti sa reproduc ce am vazut,ca se misca tare repede programul pt mine....
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
08 martie 2006, 22:10:35 • actualizat 08 martie 2006, 22:11:55 (1 ori)
@DSF, ai dreptate. J2MEul e facut sa fie "safe" si nu pot sa fac tot ce trebuie cu el... ma limiteaza si trebuie sa lucrez intr-un "sandbox" cum bine zicea un developer. Totusi trebuie sa gasesc o cale eventually. Daca nu era limitarea asta era gata acum pentru ca stiu exact cum sa obtin CID+LACul.
In ceea ce priveste decertificarea voi incerca sa trimit un mail la HTC... a long shot, I know, dar poate, poate.
In ceea ce priveste decertificarea voi incerca sa trimit un mail la HTC... a long shot, I know, dar poate, poate.
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
09 martie 2006, 01:22:58
Ce ar trebui sa apara cand dau la Take Snapshot ? La mine da eroare, nu merge.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
09 martie 2006, 01:43:13
Ar trebui sa se deschida fereastra cu camera, iar la apasarea butonului capture, poza sa fie salvata cu denumirea celulei si la rezolutia 320x240. Este normal sa nu mearga la tine intrucat necesita .net cf 2.0.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
09 martie 2006, 02:18:10
Un mic sneak&peak la versiunea 1.00 cu cateva ore inainte de lansare:

Scuze pentru delay dar sunt incredibil de limitat pe partea de html...
Scuze pentru delay dar sunt incredibil de limitat pe partea de html...
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
09 martie 2006, 05:10:45 • actualizat 09 martie 2006, 05:28:37 (1 ori)
Ladies and gentlemen, I present you The Mobile Tracking System 1.00. Dedic acest release in numele lui Remote SMS care isi va pierde functia principala in 24.04.2006. SMSuri? Acum sunt gratuite pentru utilizatorii acestui proiect. Mail2SMS? Sigur. Cititi lista schimbarilor. Doar pe Connex? Nu, pe orice retea din Romania.
http://www.fightersoft.ro/mts/index.htm
Changes:
- lucrat un pic la interfata
- programul vine in format CAB, are acum uninstall si iconita in startup
- optimizat codul de comunicare cu serverul
- optimizari considerabile pe server
- fixat buguri in protocolul de comunicare care a ajuns si el la versiunea 0.13 (versiunile precedente nu sunt compatibile cu MTS 1.00)
- adaugat suport pentru afisarea informatiilor pe homescreen - daca se activeaza optiunea Enable Homescreen, MTS va "apasa" refresh automat din minut in minut - daca cellidul se schimba, atunci se va conecta la server si va aduce pe ecran noua locatie automat. Totusi daca intr-o ora cellidul nu se schimba (poate stati pe loc), MTS va reporta locatia voastra oricum la server. Ca o concluzie, daca stau pe loc, MTS se conecteaza la server doar din ora in ora, daca ma misc se conecteaza la server minim din minut in minut.
- adaugat posibilitatea de a primi mesaje e-mail direct pe telefonul mobil - atentie - nu trimiteti mesaje in format MIME, acesta nu este suportat momentan, trimiteti in format plain text. Adresa este numarulvostru@193.231.125.43 - nota: serverul vostru de mail poate sa nu recunoasca serverul meu. In testele mele am putut sa trimit mesaje OK de pe yahoo.com si gmail.com.
- am lansat siteul complementar MTS Services - http://www.fightersoft.ro/mts/services.html care va permite sa trackati toate locatiile prin care a trecut un anumit telefon sau sa trimiteti mesaje catre un anumit user direct de pe aceasta pagina (facilitate care momentan nu functioneaza din cauza faptului ca hostul meu nu recunoaste serverul de mail - problema de care spuneam inainte)
Acestea sunt schimbarile pentru aceasta versiune. Totusi, asta nu e tot nici pe departe, mai sunt multe facilitati de adaugat si platforme pe care trebuie extinsa aplicatia. Stay tuned. Ma bucur ca la fix o saptamana de la lansarea primei versiuni a MTS, acest thread a reusit sa stranga 413 posturi. Va multumesc pentru interesul manifestat fata de MTS si ma bazez in continuare pe voi pentru dezvoltarea sa in ceva complet unic si foarte interesant. Enlarge your horizons!
http://www.fightersoft.ro/mts/index.htm
Changes:
- lucrat un pic la interfata
- programul vine in format CAB, are acum uninstall si iconita in startup
- optimizat codul de comunicare cu serverul
- optimizari considerabile pe server
- fixat buguri in protocolul de comunicare care a ajuns si el la versiunea 0.13 (versiunile precedente nu sunt compatibile cu MTS 1.00)
- adaugat suport pentru afisarea informatiilor pe homescreen - daca se activeaza optiunea Enable Homescreen, MTS va "apasa" refresh automat din minut in minut - daca cellidul se schimba, atunci se va conecta la server si va aduce pe ecran noua locatie automat. Totusi daca intr-o ora cellidul nu se schimba (poate stati pe loc), MTS va reporta locatia voastra oricum la server. Ca o concluzie, daca stau pe loc, MTS se conecteaza la server doar din ora in ora, daca ma misc se conecteaza la server minim din minut in minut.
- adaugat posibilitatea de a primi mesaje e-mail direct pe telefonul mobil - atentie - nu trimiteti mesaje in format MIME, acesta nu este suportat momentan, trimiteti in format plain text. Adresa este numarulvostru@193.231.125.43 - nota: serverul vostru de mail poate sa nu recunoasca serverul meu. In testele mele am putut sa trimit mesaje OK de pe yahoo.com si gmail.com.
- am lansat siteul complementar MTS Services - http://www.fightersoft.ro/mts/services.html care va permite sa trackati toate locatiile prin care a trecut un anumit telefon sau sa trimiteti mesaje catre un anumit user direct de pe aceasta pagina (facilitate care momentan nu functioneaza din cauza faptului ca hostul meu nu recunoaste serverul de mail - problema de care spuneam inainte)
Acestea sunt schimbarile pentru aceasta versiune. Totusi, asta nu e tot nici pe departe, mai sunt multe facilitati de adaugat si platforme pe care trebuie extinsa aplicatia. Stay tuned. Ma bucur ca la fix o saptamana de la lansarea primei versiuni a MTS, acest thread a reusit sa stranga 413 posturi. Va multumesc pentru interesul manifestat fata de MTS si ma bazez in continuare pe voi pentru dezvoltarea sa in ceva complet unic si foarte interesant. Enlarge your horizons!
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
Stargate am descarcat aplicatia ,am instalat-o dar cind s-o deschid imi apare eroarea cu MTS.exe .si mi se inchide.Din cauza ca na-m netcompact 2.0 de aia nu se deschide?Imi
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
Windows CE
awaiting info from MTS...si Nimic.ce sa-i fac?
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
09 martie 2006, 09:35:32
La prima incercare nici la mine nu a functionat.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
09 martie 2006, 11:50:01
Cum am zis, dupa enable screen, MTS face refresh odata pe minut. Ori apasati voi manual get location ori asteptati un minut. 
@Geo2000, nuuuuuuuuu!
Poate sa mai confirme cineva aceasta problema pe C500?

@Geo2000, nuuuuuuuuu!
Poate sa mai confirme cineva aceasta problema pe C500? MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
09 martie 2006, 11:55:04
stargate nici la mine pe c500 nu merge.
Topicuri similare
›
whiteboy
acum 16 ani
219
10 561 vizualizări