Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
08 septembrie 2008, 12:22:45 • actualizat 08 septembrie 2008, 12:23:46 (1 ori)
altfel se vede acum. cred ca e nevoie sa schimbi la un moment dat icoanele pt ca sunt cam sterse. se vede ca sunt la rezolutie mica. uite si un screenshot
Salutare.Mi-am luat recent un Htc Mteor si am descoperit ca MTS nu merge pe el si nu inteleg de ce...E decertificat complet si am incercat mai multe variante: am ales la hardware WM5 & WM6 devices si am incercat versiunea cu portul. Any ideas ?
Sorry, despite my best efforts nu am reusit sa finisez versiunea pentru Symbian 3rd edition anul acesta. However, am avut timp sa finisez un alt proiectel cu care m-am tot jucat de cateva luni incoace dar care nu a fost public pana acum.
Asadar, pana la aparitia lui MTS for Symbian (just a few more weeks) va prezint MTS Desktop.
Folosind MTS Desktop puteti
- trimite mesaje cu atasamente sau linkuri cu usurinta folosind calculatorul - avea acces mult mai consolidat la rapoartele de localizare - integrare 100% cu Google Earth - in functie de locatia unui utilizator se pot declansa evenimente: afisarea unui balon langa ceas cu notificare, alarma audio, executarea unui fisier si schimbarea statusului in Yahoo! Messenger