Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
da un beta mic nu poti sa scoti ca sa putem evalua si noi aplicatia,sa vedem ce merge ce nu,si sa ajutam intr.un fel lansarea ei mai repede. Un fel de beta tester. . Zic si eu, singur nu prea poti sa le faci pe toate...
semnarea aplicatiei nu ar fii o problema ne descurcam noi...nu trebuie neaparat semnata merge instalata si asa,trebuie doar sa stii ce sa.i faci,in fine,pana acum nu am reusit sa fac sa mearga mts.ul ala java...poate apare pt s60v3 ca sa ne bucuram si noi de serviciile oferite de el. Keep going the good work!
@stargate stii ca mereu am cate ceva de zis )). se poate face o versiune care sa mearga pe Diamond? rezolutia fiind mai mare nu se intelege nimic pe ecran. ( chiar sufar
stargate, am un Vodafone 1210 aka VDA IV, un soi de Asus Jupiter fara WI-fi.Cum pot face MTS sa ruleze pe acest device cu apn live! ? imi da 0-0 cand aleg la Phone model [COM Port sau WM5&WM6] si COM Port 9 . Ai pe cineva care a rulat cu succes MTS pe Jupiter?
29 iulie 2008, 22:33:43 • actualizat 29 iulie 2008, 22:37:25 (1 ori)
pai n-a avut nevoie,tot ce am instalat a mers...asa ca am zis ca ajunge. ce modificari tre sa fac prin registrii ca sa-i dau acces complet pt MTS? cum il decertific full?
Prima oara cand ai rulat MTS ti-a aparut mesajul ca aplicatia nu este semnata? Dupa ce dai ok merge, dar asta inseamna ca inca nu este decertificat suta la suta. De exemplu din aceeasi problema nu merge C100 pe WM5&6 ci doar pe COM9. Nu cunosc modelul - best bet este sa cauti pe xda-developers.com