Vezi daca iti apare in Activesync la Tools - Add/Remove Programs.
.NET CF 2.0 este o adunatura de librarii care vor permite programelor mai noi sa ruleze. In cateva luni nu o sa mai vedeti programe noi care merg pe .NET 1.0. Este important sa va obisnuiti de pe acum cu ideea si sa-l aveti in telefon. .NET CF 2.0 nu va ajuta in nici un caz sa downloadati aplicatii mai repede sau sa optimizeze intr-un fel OSul... este doar un set de librarii necesare pentru aplicatii.
.NET CF 2.0 nu se poate instala decat in memoria telefonului. Chiar daca selectati sa se instaleze pe Storage Card el isi va pune acolo cateva fisiere foarte mici. .NET CF 2.0 face upgradeuri importante prin directorul Windows si nu se poate instala pe Storage Card.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
NET Compact Framework
2 931 vizualizări
70 răspunsuri
Linkuri topic "NET Compact Framework"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
rauldark incearca cu uninstaler! il gasesti la mw uploads sectiunea cab!
stargate, eu l-am instalat pe card, mai exact pe sim+ si a creat un folder windows si asta are aproape 4mb iar pe tel a ocupat 1mb! merge bine! pot rula aplicatii ca iexploser!
uitati varianta care se inrtaleaza cu succes pe card!
downloadati fisierul wav si schimbati extensia in zip!
Net CF 2.0
Mii de multumiri lui soryn!
stargate, eu l-am instalat pe card, mai exact pe sim+ si a creat un folder windows si asta are aproape 4mb iar pe tel a ocupat 1mb! merge bine! pot rula aplicatii ca iexploser!
uitati varianta care se inrtaleaza cu succes pe card!
downloadati fisierul wav si schimbati extensia in zip!
Net CF 2.0
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
10 ianuarie 2007, 17:11:06
Yep, exista si versiuni "moddate" ca asta care se instaleaza pe storage card. Dar nu este sanatos absolut deloc - pe langa faptul ca poate le-a scapat ceva, ce te faci cand schimbi storage cardul sau sim+ul? Eu prefer sa tin tot ce inseamna OS pe memeoria telefonului.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Multumesc de sfaturi dar se pare ca nici nu s-a instalat in tel.Eu am crezut ca s-a instalat pt.ca dupa ce l-am downloadat si am incercat sa-l instalez mi-a scazut din memoria cardului.Dar mi-am sters fisierele temporare din internet explorer si mi s-a eliberat memoria
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
@stargate este o versiune oficială (ultima) care se poate instala și pe card (nu în totalitate..)
aici aveți ultima versiune (aia pusă și de blându):
#/file.php?id=8
aici aveți ultima versiune (aia pusă și de blându):
#/file.php?id=8
Începător
1 mesaje
din 09/03/2007
11 martie 2007, 20:06:01
cosmo 1,am incercat sa-l descarc dar imi spune ca nu -l gaseste .cunoaste cineva o alta adresa de unde se poate descarca?multumesc anticipat
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
12 martie 2007, 01:11:41
armagedons5 11-03-2007 20:06:01
cosmo 1,am incercat sa-l descarc dar imi spune ca nu -l gaseste .cunoaste cineva o alta adresa de unde se poate descarca?multumesc anticipatMW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
A aparut net cf 2.0 service pack 2:http://www.smartphonefrance.com/mobile/actu.asp?ID=3972
MW Addicted
848 mesaje
din 15/08/2006
08 noiembrie 2007, 16:25:39 • actualizat 08 noiembrie 2007, 16:26:36 (1 ori)
la unele aplicatii imi spune ca necesita o versiune mai noua de microsoft .net framework.cum se poate updata?l am descarcat de pe siteul microsoft,dar nu stiu sa l instalez pe ppc
MW Lurker
318 mesaje
din 27/08/2007
05 decembrie 2007, 10:31:56 • actualizat 05 decembrie 2007, 10:57:39 (2 ori)
Am citit intr-un articol ca desi .NET Compact Framework se poate instala pe Storage Card, initial aceasta se va instala, dar pe urma fisierele vor fi mutate in forderul Windows si va ocupa tot atata memorie ca si la instalare normala. Se recomanda, ceea ce a spus si stargate, sa nu-l instalam pe card. Pareri?
@cosmin91ro: coneacteaza telefonul si da install la msi-ul descarcat sau ruleaza comanda 'msiexec /a [nume_fifier_msi]' (fara ghilimele si [nume_fisier_msi] inlocuit cu numele fisierului descarcat) care va face un install administrativ, te duci in folderul unde a fost extrasa continutul fisierului msi, iei CAB-ul pentru device-ul tau, copieze pe telefon si dai install. (pe link-ul dat mai sus vei gasi ce CAB iti trebuie, imi cer scuze dar articolul e in engleza si e prea lung sa-l traduc)
@cosmin91ro: coneacteaza telefonul si da install la msi-ul descarcat sau ruleaza comanda 'msiexec /a [nume_fifier_msi]' (fara ghilimele si [nume_fisier_msi] inlocuit cu numele fisierului descarcat) care va face un install administrativ, te duci in folderul unde a fost extrasa continutul fisierului msi, iei CAB-ul pentru device-ul tau, copieze pe telefon si dai install. (pe link-ul dat mai sus vei gasi ce CAB iti trebuie, imi cer scuze dar articolul e in engleza si e prea lung sa-l traduc)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
08 decembrie 2007, 00:27:50
ANDi 05-12-2007 10:31:56
Am citit intr-un articol ca desi .NET Compact Framework se poate instala pe Storage Card, initial aceasta se va instala, dar pe urma fisierele vor fi mutate in forderul Windows si va ocupa tot atata memorie ca si la instalare normala.WM6.0 vine cu NET CF 2.0 preinstalat.
MW Lurker
318 mesaje
din 27/08/2007
10 decembrie 2007, 23:25:43 • actualizat 11 decembrie 2007, 00:09:43 (1 ori)
Multumesc DSF. Are cineva instalat .NET CF 2.0 pe card? Imi trimite si mie fisierul de log al instatului? (numele fisierului log trebuie sa fie ceva de genul "Microsoft .NET CF 2.0.LOG.TXT", cel putin asa sustin cei de la M$)
Edit: m-am lamurit... o parte din GAC ramane pe card
Edit: m-am lamurit... o parte din GAC ramane pe card
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CEBlandu 10-01-2007 16:02:43
uitati varianta care se inrtaleaza cu succes pe card!downloadati fisierul wav si schimbati extensia in zip!
Net CF 2.0
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
BRUNO du-te pe http://downloads.mobizon.biz si acolo ai sa gasesti si netcf 2.0
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
ms geo.am luat de pe sharemobile