Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema sta in felul urmator: incerc sa intalez NET Compact Framework 2.0 pe SPV C600, unde am 8,2 mb liber pe memoria interna, si 25 pe storage card, ajunge progress bar-ul la capat si se sfarseste cu o eroare gen " installation error, maximize storage space, and quit all other applications" AM incercat de 5-10 ori sa instalez chestia asta si acelasi lucru. Cred ca e efectiv PROST programelul asta, si nu se instaleaza, si nu pot folosi REMOTE SMS Aveti idee care e problema ?
PS - Telefonul e app unlocked, cand am incercat instalarea aveam toate programele inchise !
Nush sigur dar imi dau cu parerea... nu zice clar ca problema e memoria? Pe langa spatiul pe care il ocupa efectiv aplicatia, mai foloseste si o suma temporara din memorie... Sau poate mem este fragmentata. Sau app are ceva erori ori(mai ales daca o ai de pe un site rusesc) este conceputa pt un alt terminal.
eu lam instalat fara probleme din prima incercare.am sa ma uit sa vad daca mai am softul si am sal uplodez si voi pune linkul aici pe topic,poate o mai avea nevoie careva de el.
sami ziceti daca va mers.eu acum lam instalat iar in telu meu ca sa fiu sigur ca merge si sa instalat fara nici o problema.are 4 mb si ceva la instalarea in tel.se instaleaza doar din pc.
nasol atunci.dar efectiv cât ocupă-patru?sau de atât are nevoie la instalare?păi dacă mai instalez si ăla nu mai am spațiu deloc pe telefon
dar cine te pune sal instalezi in telefon?mmc-ul la ce il ai?eu de exemplu tot ce bag sau instalez le pun in mmc.in memoria la telefon bag doar acele aplicatii care nu imi dau voie sa le pun pe mmc.iar de spatiu ocupa cam 5 si ceva.