Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Tranzactii telefoane. Sugestii... [TMP]
50 917 vizualizări
1 847 răspunsuri
Linkuri topic "Tranzactii telefoane. Sugestii... [TMP]"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
04 februarie 2010, 12:36:04
Corby ar fi mai OK, STAR e cam patrat.
Opera Mini
merita sa dau un w660i pe un n70 nedecodat?
10 februarie 2010, 11:45:04
Sunt destul de apropiate la specificatii, cu mentiunea ca Nokia are Symbian. Daca e in stare buna N70-ul, eu zic ca e de la sine inteles ca merita. N-ai RDS la radio. Mare lucru! Si nokia are 3G, ba chiar si EDGE, deci e mai complet din punctul asta de vedere, daca esti pe Orange, e un avantaj.
Opera Mini
da...se al meu e facut meserias aka modding.n70 se misca cam greu prin meniu.naspa ca nu e decodat
MW Liker
55 mesaje
din 26/05/2009
Symbian
merita sa dau un 6120c cu 300 RON. Am ultima versiune de fw pe el si il am de 2 ani si ceva. I-am schimbat si carcasa ca cea veche s-a deteriorat.
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
20 februarie 2010, 11:06:28
andr3yu 10-02-2010 11:49:23
da...se al meu e facut meserias aka modding.n70 se misca cam greu prin meniu.naspa ca nu e decodatasta pt tine, da merita, parerea mea. si cu meniul sunt rezolvari, cum ar fi asta ⤡.
Acuma vin si eu cu o intrebare. Merita sa dau N70-ul pe un Samsung i320?
Symbian
Daca era umts ziceam ca se merita, dar daca mai ai querty la alt telefon, n-are rost sa-l iei pe asta.
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
Symbian
depinde de starea telefoanelor...dar ramane decizia ta,daca tu "ai pus ochii" pe Samsung nu cred ca te va opri nimeni sa il achizitionezi
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
20 februarie 2010, 11:17:53
ambele arata perfect... functioneaza perfect 
as cam vrea sa il schimb pentru ca simt ca se cam duce naibii N70...

as cam vrea sa il schimb pentru ca simt ca se cam duce naibii N70...
Symbian
Adevarat, are browser superior, e WM, ecran mai mare, dar pt. o utilizare normala, N70 e arhisuficient, mai ales ca telefonul lui whiteboy e ingrijit. Are si E63, ma gandeam ca poate e bine sa aiba si smartphone cu forma de telefon clasic, ca telefon secundar. Dar, omul poate are socoteala lui, acum fiecare cum i se potriveste.
Doar o parere.
Doar o parere. MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
20 februarie 2010, 11:21:47
oricum, caut un ROM de windows mobile 6 pt Smasung, iar daca nu gasesc nu cred ca il i-au... mai tin N70-ul care ma multumeste in mare parte.
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
Symbian
daca te-ai plictisit de n70 , go to the samsung...
eu am un 95 de aproape 2 ani dar nu simt nevoia de a-l schimba
telefonu arata si functioneaza ca in prima zi(desigur carcasa , bateria is inlocuite cu unele noi , tot originale). compara plusurile si minusurile la n70 apoi compara-le cu samsungu..si vezi cine iese castigator
eu am un 95 de aproape 2 ani dar nu simt nevoia de a-l schimba
telefonu arata si functioneaza ca in prima zi(desigur carcasa , bateria is inlocuite cu unele noi , tot originale). compara plusurile si minusurile la n70 apoi compara-le cu samsungu..si vezi cine iese castigator
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
20 februarie 2010, 11:40:10
cam asa arata specificatiile comparate.
Link pe gsm-arena
@Alecsandru, nu il schimb neaparat ca m-am plictisit de el, inca imi place, il am de foarte mult timp si arata super si functioneaza super, doar ca face unele probleme cand incerc sa istalez unele aplicatii, se blocheaza instalarea sau chestii asemanatoare. Nu as vrea sa raman cu el "pe stoc" fara a fi functionabil. (P.S.: am formatat si cardul, am dat Hard Reset, dar fara nici un rezultat)
Link pe gsm-arena
@Alecsandru, nu il schimb neaparat ca m-am plictisit de el, inca imi place, il am de foarte mult timp si arata super si functioneaza super, doar ca face unele probleme cand incerc sa istalez unele aplicatii, se blocheaza instalarea sau chestii asemanatoare. Nu as vrea sa raman cu el "pe stoc" fara a fi functionabil. (P.S.: am formatat si cardul, am dat Hard Reset, dar fara nici un rezultat)
theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
20 februarie 2010, 12:39:59
As vrea sa fac un schimb cu Nokia n82 + 200ron pe un Samsung Omnia ..Ce zice-ti..merge schimbul ?
Înapoi la Discuții telefoane mobile
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter