Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
I have Nokia N93 for 3,5 years now and it is a good phone even today. I have changed only the battery, the first on died after 2 years or so. I bought LG KU990 a year ago, but I am using my N93 too. It is great phone with great features so I will keep it
Normal, are ala la tehnologie in el, numai gandeste-te: symbian, lentile VARIO Tessar, inregistrare cu sunet stereo (are 2 microfoane in acest sens), TV-out, parca si wi-fi, GPS n-are, da poti sa ii iei, e de vis telefonul. Si eu zic ca e unul dintre cele mai frumoase telefoane de la nokia, sistemul cu ecran rotativ e pur si simplu genial!
21 ianuarie 2010, 15:04:14 • actualizat 21 ianuarie 2010, 15:05:01 (2 ori)
m-am interesat si am alfat ca n93i cautam eu si nu n93 normal, e o diferenta la calitatea video intre modele si cateva minuscule, plus ca e mai mic si are oglinda i-ul . deci tre sa mai caut. singurul lucru care imi place la el e ecranul rotativ. lg-ul meu filmeaza la rezolutie vga 30 fps si pe wide. am sa caut n93i deocamdata.