Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
@bayetelu,sigur o sa-ti para rau! Acum faci ce vrei... @audculori,e bun M600i insa putin cam vechi. Ca dezavantaje ar fi: - lipsa camerei (daca te intereseaza) - tastatura qwerty cam inutilizabila (parerea mea) - doar 64 RAM - dispune de Symbian UIQ,un sistem de operare abandonat
asa cred si eu ca e mai bun n82. Dar m-a atras aspectul si tastatura la f700. Si nu o sa-l dau,acum dupa parerile voastre, vad ca nici unul nu e -pentru- . deci mi clar.
Pai e frumos la aspect,pare interesant etc. insa nu ai ce face cu el. O sa te plictisesti in 2-3 zile. Ai vazut ca te plictisesi de astea cu sistem de operare,dapai de o coaja de Samsung java! Cauta macar ceva cu WM cu tastatura qwerty,macar stii ca e util.
in genul ala eu nu mai stiu telefoane, si sa fie cat de cat si bun, cum am zis, mi-ar trebui htc touch pro, si pro 2, sau diamond, diamond 2, dar fata de n82 cred ca sunt mai scumpe. Pentru ca nu am bani de dat pe telefoane, eu as vrea un schimb telefon pe telefon, asta caut eu. ,am n82 de ceva timp ,si as vrea sa mai schimb.