9boy 03-05-2009 11:07:00

) ca E50 si E51 ar fi in stare de multe.. hai ca E50, sa zic, ar avea un motiv: e totusi lansat de mult timp.. Da' E51 e varza rau..nemaivorbind ca are tastele mult prea mici, concret o tasta de meniu nu are, camera e in portrait (parca) si mai are si un aspect aiurea ! 6120c e mult mai bun <parerea mea> decat ciuma aea de telefon (la naiba..macar asta e in stare sa ruleze glq1

) !

) Ce va place atat de mult la el, eu nu va inteleg...
Urasc lumea care vorbeste aiurea doar sa se se afle in treaba

No offence acum man,dar stii cum arata E51 sau vrei sa-ti pun o poza cu el??l-ai tinut in mana/butonat/avut in teste ca sa stii despre ce vorbesti??
Poate 6120c e varza pe langa E51
Vrei exemple??
1.nokia 6120c are 35 mb memorie interna,20 mb memorie libera executabila,128 mb memorie NAND si 64 mb SDRAM
2.nokia E51 are 130 mb memorie interna,50 mb memorie libera executabila,256 mb memorie NAND,si 96 mb SDRAM
3.6120c nu are WI-FI si nici infrarosu
4.bateria lui 6120c este mult mai slaba in raport cu ceea a lui E51
are tastele mici??cum a zis laur1989 poate ca ai tu degetele prea mari

pai daca iti dau n82-ul meu...iti bagi unghia in gat si faci spume la gura..daca E51 are tastele mici cum zici tu

nu are tasta de meniu??dar tasta "HOME" pentru ce e??

auzi iti vand un pont...tastele se pot customiza...daca nu stiai ok??
So who is the boss here?amaratul ala de 6120c??NO WAY
Stii o sa fac o comparatie "mai speciala"...dar asta e valabila doar in cazul tau k?
Deci 6120c e telefon de pussy... E51 e tel bussines capisci??

L.E 9boy inteleg faza sa nu-ti placa un telefon,din diverse motive...ok,dar sa sustii ca 6120c own E51...e nebunie curata...mai bine taci la faza asta,caci rad si cainii de tine

)